Protocolul Alianței Dreapta Unită pentru județul Timiș, înregistrat la biroul electoral

dominic fritz si alin nica la depunerea dosarelor de candidatura la prefectura timis
untitled design set 970x90 px

Dominic Fritz, Alin Nica și Claudiu Chira au depus, marți, dosarele cu candidații Dreptei Unite la Consiliul Județean Timiș și în mai multe localități din județ.

La Biroul Electoral Județean Timiș a fost depus protocolul de alianță dintre USR, PMP și Forța Dreptei atât pentru lista de consilieri județeni, cât și pentru președinția CJ Timiș. Au fost, de asemenea, depuse dosare pentru peste jumătate din localitățile din județ în care cele trei partide vor avea candidați comuni.

„În total vom candida în diferite formule în peste 90% din UAT-urile din județul Timiș.”, a anunțat Dominic Fritz, președintele USR Timiș, candidatul Alianței Timișoara Unită la Primăria Timișoara. „Alin Nica este garantul împotriva noului partid unic PSD-PNL și garantul pentru o continuitate de modernizare și de europenitate a județului și Timișoarei”, a mai spus Fritz.

alianta dreapta unita a inregistrat dosarele pentru consiliul judetean la biroul electoral judetean timis

„Este momentul formal a continuării luptei politice împotriva unui demers profund nedemocratic, acela de a elimina opoziția, orice formă de competiție electorală și de a ne reîntoarce la vremea partidului unic. E exact ceea ce timișorenii au sancționat și au dorit să scape de acest model în 1989. Și nu am crezut că, iată, pe la orizontul anilor 2024, după 34 de ani de la Revoluție, încă mai este nevoie să luptăm pentru aceste idealuri. La nivel național, PNL și PSD s-au unit de frică să nu piardă alegerile. De aici, de la Timișoara, dăm acest semnal puternic că David va învinge încă o dată Goliatul politicii românești și în 10 iunie Timișoara va da încă o dată semnalul de reformă a clasei politice și de resetare a acestui mod de a face politică total păgubos pentru cetățeni”, a declarat Alin Nica la depunerea protocolului Alianței Dreapta Unită în Timiș.

„Facem un pas important în ce privește victoria totală în județul Timiș, din 9 iunie. În județul Timiș, Alianța Dreapta Unită va câștiga toate alegerile.”, a completat Claudiu Chira, președintele Forța Dreptei Timiș.

Alin Nica a comentat scurt și faptul că mai multe minorități susțin candidatura lui Dominic Fritz la funcția de primar al Timișoarei, dar nu și a lui la președinția CJ Timiș: „Eu mă adresez cetățenilor indiferent de etnie, indiferent de religie, celor care gândesc asemănător spiritului Timișoarei, acela de a nu se supune logicii pervertite de la București.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/