Școala 7 păstrează tradiția! Festivalul „Flori dalbe”, la o nouă ediție

christmas melody notes flat lay with star shaped cookies, fir tree branches, wooden tray, anise stars, and decorations. christmas carol concept for a header or postcard
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița și Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” organizează în luna decembrie cea de-a XIII ediție a Festivalului Județean de Colinde „Flori dalbe”.

Evenimentul devenit o tradiție pentru Școala 7 va avea loc în data de 15 decembrie, începând cu ora 15.00, sub cupola Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din Muncitoresc. La festival pot participa elevi din ciclurile primar, gimnazial și liceal.

Momentele susținute de grupurile vocale sunt compuse din piese alese de coordonatorii acestora, dar care respectă criteriile impuse de organizatori și menționate în regulament.

Condiții de participare la festival:

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100
  • Repertoriul unui grup va fi format din trei colinde tradiționale;
  • Recitalul unui grup nu va depăși opt minute;
  • Nu se va folosi negativul piesei;
  • Fiecare coordonator de grup va trimite fișa de înscriere la adresa de email: cristi_ardeleanu@yahoo.com, până la data de 2 decembrie.

Alte detalii legate de evenimentul din data de 15 decembrie se pot solicita la numărul de telefon 0734-935.948 (Cristina Ardeleanu), după ora 14.00

Organizatorii festivalului de colinde precizează că evenimentul face parte din Calendarul Activităților Educative Județene.

untitled design set 970x90 px