UPDATE. Flagrant! Controlorii de trafic, prinși cu spagă!

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Caraș-Severin au prins astăzi în flagrant doi controlori de trafic din subordinea Consiliului județean Caraș-Severin care au luat spagă de la un conducător auto. Persoanele în cauză vor fi conduse la parchetul de lângă tribunalul Caraș-Severin pentru audieri. Flagrantul a avut loc pe un drum județean din Oțelu Roșu. Cei doi angajați se află în subordinea Direcției de Administrare a domeniului public și privat Caraș-Severin. Cei doi controlori de trafic au pretins și primit 1000 lei de la șoferul unui autocamion, care nu ar fi respectat normele de greutate în vigoare. Șoferul a sesizat organele de cercetare penală, care i-au prins în flagrant pe cei doi.

UPDATE 1 – Cei doi angajați ai Consiliului Județean sunt Marin Boată și Gheorghe Bojancă, angajați ai Serviciului de Taxe ai DADPP. Au statut de funcționari publici, iar cel mai probabil, vor fi reținuți pentru 24 de ore și prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. De menționat că Boată ocupa și funcția de șef interimar al serviciului.

UPDATE 2, 24 octombrie – Angajații DADPP sunt prezentați astăzi judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Rămâi pe Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

  1. flagrant says:

    Dar pe voi cand o sa va ia ?

  2. Ho ho ho production says:

    Am ras cu lacrimi cand am citit stirea. In sfarsit i-au prin pe cei mai prosti doi angajati din toata directia de patrimoniu. Pai acolo e o cloaca de ei …. si doar ultimii doi au fost prinsi ??? Nu ma pot oprii din ras …..

  3. […] CITEȘTE ȘI: UPDATE. Flagrant! Controlorii de trafic, prinși cu spagă! […]