Felix Borcean nu se mai simte singur. Luptă pentru PNL, alături de Popa și Torma!

untitled design set 970x90 px

Avalanșa declarațiilor și demisiilor din ultimele zile îi dau încredere lui Felix Borcean și, chiar dacă s-a gândit la demisie de sute de ori, acum este mai decis ca oricând să lupte pentru partidul din care face parte.


Felix Borcean a dus și el propriile lupte în PNL, dovadă fiind afirmațiile sale din cadrul conferinței de presă, organizată ca urmare a pierderii funcției de conducere din PNL: „În august anul trecut, președintele Vela mi-a spus că se gândește să mă pedepsească cumva pentru că am avut și eu refulările mele, gesturi, mesaje și am zis că îmi dau demisia. După care am zis NU îi dau satisfacție, pentru că demisia ca primar mi-am dat-o de 200 de ori, doar că nu am înregistrat-o la Prefectură. Dar, cât știu că mai sunt unul, doi oameni care gândesc ca mine și au un cuvânt de spus în partid, eu merg înainte!”. Să fi făcut Borcean referire la Adrian Torma sau la Nelu Popa, care au pornit tăvălugul declarațiilor ferme și demisiilor din organizația județeană a PNL în aceste zile?

Reamintim că, după ce Nelu Popa a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte PNL Caraș-Severin, viceprimarul Adrian Dacica a anunţat că demisionează la rându-i din funcţia de vicepreşedinte PNL Caraş-Severin, apoi Viorel Lolea şi-a anunţat demisia din Biroul Judeţean, la fel şi Viorel Başag, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Oamenilor de Afaceri Liberali. Și lista continuă.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Nelu Popa îşi dă demisia pentru executarea politică a lui Felix Borcean! „Nu sunt de acord cu pusul căluşului în gură!”

Acum, primarul Caransebeșului nu se mai simte singur, mai ales după ce a declarat că nu i-a venit să creadă cum, în Biroul Politic Județean, niște oameni care nu îl cunosc personal au putut să-l catalogheze, să pună etichete și imediat să voteze propunerea președintelui Marcel Vela de demitere, fără un avertisment în prealabil și fără ca propunerea să fie trecută pe ordinea de zi a acelei ședinte de Birou Județean.


În cei doi ani, care au trecut de la investirea în funcția de primar, Borcean spune că nu s-a simțit susținut, sprijinit de Marce Vela: „Ajută-l, sprijină-l, nu încerca să-l crestezi ca pe pom, așa că moare el până la urmă, la un moment dat cedează și cred acum că la asta s-a și gândit!”, a adăugat Borcean.

Edilul a spus că este deranjant când auzi în Primărie: „Aveți răbdare, mai sunt doi ani și se întoarce Marcel Vela”: „Cum te-ai simți tu, ca primar, să auzi asta? Adică făcând parte din aceeași echipă! În campanie clama «vei fi 3 mandate, ca și mine!» și acum să anunți că vrei să te întorci!”, declară Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI: Adrian Dacica îl urmează pe Ioan Popa! Demisii peste demisii din BPJ al PNL Caraş-Severin! Popescu: „Vrem ca Vela să facă un pas în spate!“

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/