Luminița Jivan ține strâns frâiele social-democraților din Caraș-Severin! Îi cheamă la ședințe chiar și de trei ori pe săptămână!

untitled design set 970x90 px

De la preluarea interimatului la conducerea PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan ține foarte mult la o cât mai bună comunicare cu politicienii din județ, mai ales în urma disputelor și a dezbinărilor care se dau la nivel național. Militarea în ideea spiritului de echipă pare să fie pilonul de susținere al PSD-ului în apropierea alegerilor, dar și în fața taifunului care pare să lovească tabăra adversă.

Cunoscută drept portavocea primarilor din Clisură, Luminița Jivan și-a câștigat meritul de lider al social-democraților doar pentru simplul fapt că niciodată nu a spus „Nu“ atunci când edilii aveau nevoie de suportul ei, pe la ministere, subliniază primarul comunei Gîrnic, Nicolae Tismănariu, care declara cu ceva timp în urmă: „Ea s-a implicat și ne-a sprijinit, inclusiv când a lucrat în minister (cu anumite indicații). Spre exemplu, cum să procedăm pentru a obține fonduri de la minister sau de la Uniunea Europeană. Era mult mai apropiată față de noi, de primari”. Confirmă acest fapt şi primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

Având în vedere sprijinul oferit primarilor de către Jivan, înainte de înscăunarea în funcția de președinte interimar al PSD Caraș-Severin, l-am întrebat pe șeful administrației de la Gîrnic cum decurge relația cu deputata după schimbarea lui Ion Mocioalcă și dacă a reușit să discute față-n față cu aceasta despre problemele de interes ale comunei pe care o conduce. În acest sens, iată ce declară Tismănariu: „Ne întâlnim săptămânal, chiar de 2-3 ori, să zic! Zilnic discutăm la telefon. Încerc să o ajut pe doamna Jivan pentru viitorul ei ca și președinte al Organizației Județene PSD Caraș-Severin!”.

Ținând cont de planul de atac al lui Tismănariu pentru 2019 (lucrări de apă și canal, asfaltări, mărirea Casei de Cultură Padina Matei etc.), am vrut să aflăm de la primar dacă, atunci când va întâmpina o problemă în alte proiecte decât cele menționate, va apela din nou la deputatul social-democrat pentru indicații. Ei bine, din acest punct de vedere, edilul comunei din Clisură ne spune că deja cunoaște traseul spre materializarea proiectelor și îi lasă pe ceilalți colegi de-ai săi, mai tineri, să beneficieze de îndrumările necesare: „Eu sunt deja, să zic, copt în căile astea, le cunosc și pot spune că am fost ajutat de dânsa în ministere. Acum mai merg și singur, ca doamna să mai meargă și cu alți colegi care sunt mai noi în politică și în primării”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/