Marcel Vela: „Respectarea Statutului nu este opțională! Nu mai au ce căuta în fruntea unei organizații liberale personaje care susțin PSD și trădează PNL!”

untitled design set 970x90 px

Liderul PNL Caraș-Severin reacționează mai ferm ca niciodată și dă un avertisment dur celor care au generat valuri de tensiune în ultimele zile în partid!

Marcel Vela a anuțat că, după excluderea din PNL a lui Viorel Cataramă, pentru că a făcut declarații publice împotriva președintelui Ludovic Orban și a Biroului Politic Național al partidului, în prima ședință a conducerii naționale va vota și pentru demiterea lui Marin Anton de la șefia filialei Giurgiu. Tot pe motiv că ar fi făcut declarații publice ce afectează imaginea PNL. Totodată, Vela transmite un avertisment și altor liberali, care ar fi, de fapt, mult prea liberali.

„Respectarea Statutului nu este un moft sau opțională, nici în Sectorul 2 din București, nici în Giurgiu, Gorj, Caraș-Severin sau alt județ din țară, indiferent de numele, funcțiile sau potențialul financiar al unora sau altora. Obiectivele tuturor membrilor PNL trebuie să fie lupta împotriva guvernării PSD-ALDE-UDMR, care duce România din criză în criză și apărarea compatrioților de un partid socialist care, zi de zi, ne scoate în afara valorilor Uniunii Europene. În concluzie, nu mai au ce căuta în fruntea unei organizații liberale personaje care susțin PSD și trădează PNL!”, a afirmat senatorul PNL.

Reacția lui Vela vizavi de situația lui Marin Anton vine ca urmare a deciziei Biroului Executiv al PNL de acum două zile potrivit căreia, în primul BPN, președintele Orban va supune votutului demiterea liderului filialei Giurgiu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/