Adrian Dacica îl urmează pe Ioan Popa! Demisii peste demisii din BPJ al PNL Caraş-Severin! Popescu: „Vrem ca Vela să facă un pas în spate!“

După ce şi-a dat demisia din Biroul Permanent Judeţean al PNL, Ioan Popa, în calitate de preşedinte al PNL Reşiţa, a convocat în această seară Biroul Permanent Local, şedinţă la care Popa „a absentat pentru ca nu cumva liberalii reşiţeni să simtă vreo presiune din partea şefului în luarea unor decizii deosebit de importante pentru partid“, ne-a declarat Hadrian Popescu, vicepreşedinte PNL Reşiţa.

În şedinţa BPL Reşiţa din această seară s-a pus în discuţie în principal poziţia lui Nelu Popa, care cu doar câteva ore înainte îşi anunţase demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Caraş-Severin şi din calitatea de membru BPJ, poziţie cu care toţi cei prezenţi au fost de acord. Însă nu doar atât! Au urmat apoi şi alte demisii!

Astfel, viceprimarul Adrian Dacica, vicepreşedinte PNL Caraş-Severin, a anunţat că demisionează la rându-i din funcţia deţinută în organizaţia judeţeană. Membru al BPJ, Viorel Lolea şi-a anunţat şi el demisia din Biroul Judeţean, lucru pe care l-a făcut şi Viorel Başag, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Oamenilor de Afaceri Liberali. Totodată, Aurică Borobar, consilier local la Reşiţa şi membru al Ligii Aleşilor Locali, împărtăşeşte aceeaşi opinie cu colegii săi din BPL în privinţa tensiunilor apărute în partid.

Cel mai dur dintre toţi a fost Hadrian Popescu, vicepreşedintele organizaţiei municipale, care îi cere lui Vela demisia din funcţia de preşedinte de filială judeţeană! „Ca să detensionăm atmosfera, ca să avem o filială unită în perspectiva momentelor electorale din 2019 şi 2020, vrem ca senatorul Marcel Vela să facă un pas în spate din postura de preşedinte. Avem nevoie de Marcel Vela, de experienţa lui politică, dar nu mai avem încredere în capacităţile sale manageriale! Să-şi dea demisia şi îl putem pune preşedinte de onoare!“, spune Hadrian Popescu, considerat de Nelu Popa cardinalul Richelieu al echipei liberale de la Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: Nelu Popa îşi dă demisia pentru executarea politică a lui Felix Borcean! „Nu sunt de acord cu pusul căluşului în gură!“