Felix Borcean a sesizat Parchetul! Dosare penale pentru funcţionari din Primăria Caransebeș?

Cazurile privind „afacerile” pe domeniul public și privat al municipiului Caransebeș sesizate de mai mulți cetățeni, chiar în ședințele de Consiliu Local, l-au făcut pe primarul Felix Borcean să declanșeze o anchetă internă, în urma căreia a fost luată măsura sesizării penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Primul caz sesizat a fost pentru pășunea municipiului, „dată în închiriere preferențial”, după spusele mai multor crescători de animale din municipiu. Iar cel de-al doilea caz a fost al femeii care deține act de proprietate pe o grădină, care a fost închiriată de Primărie la o altă persoană.

CITEŞTE ŞI: Primăria Caransebeș își face „mea culpa“ în cazul Fiileși. Dar vinovaţii? Vinovaţii sunt bine-mersi?

„Această anchetă a demarat și cazul este trimis către organele abilitate, mai exact Poliție, Parchet, și mă refer la contractele întocmire de unii funcționari de la Compartimentul de Cadastru privind pășunea orașului și închirierea proprietății d-nei Fiileși Ruja”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș.

Felix Borcean a mai specificat că rezultatul anchetei penale desfășurată de Parchet va fi determinant în luarea unei decizii cu privire la contractul de muncă al funcționarilor publici de la Compartimentul de Cadastru.

CITEŞTE ŞI: Afaceri ilegale cu pășuni, la Caransebeș? Fermieri revoltaţi, primarul şi vicele promit anchete!