Încă două comune din Caraş-Severin vor avea propriile servicii de stare civilă

Numărul serviciilor publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor din Caraş-Severin creşte la 22, de la 20, ca urmare a votului exprimat de consilierii judeţeni, la şedinţa de săptămâna trecută.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a aprobat desprinderea comunei Păltiniş de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) al municipiului Caransebeş şi a comunei Obreja de la SPCLEP al oraşului Oţelu Roşu.

Cele două comune vor avea propriile servicii publice comunitare de evidenţă a persoanelor. De altfel, Consiliile locale din Păltiniş şi Obreja îşi exprimaseră acordul privind înfiinţarea acestor servicii încă din luna martie 2016, dar Consiliul Judeţean s-a pronunţat abia acum în favoarea solicitărilor venite dinspre cele două comune. Cetăţenii din Păltiniş şi Obreja vor avea, astfel, în centrele de comună serviciu public comunitar care îi va deservi pe linie de stare civilă, evidenţă a persoanelor şi ghişeu unic.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

SPCLEP Caransebeş va rămâne cu cinci comune arondate, Armeniş, Constantin Daicoviciu, Copăcele, Domaşnea şi Sacu, iar SPCLEP Oţelu Roşu, cu trei comune, Glimboca, Marga şi Rusca Montană.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/