După laudă urmează critica! Polițiștii locali din Caransebeş nu aplică suficiente amenzi!

Gunoaiele din centrul municipiului Caransebeș și din cartierele urbei au constituit subiectul discuției avute de primarul Felix Borcean și directorul SC Transal Urbis SRL, Ovidiu Chimigeriu.

Dacă în urmă cu aproximativ un an de zile, la întâlnirile legate de tariful la colectarea gunoiului de la populație, edilul orașului spunea că este mândru de cum arată orașul din punct de vedere al curățeniei, acum primarul Borcean l-a tras la răspundere pe șeful Transal, mai ales pentru efectuarea serviciului de salubritate stradală în cartierele orașului. Acesta a dat exemplu intrarea în cartierul Pipirig, acolo unde containerele se află lângă un supermarket și veșnic sunt probleme.

„Deși situația gunoiului necontrolat nu prezintă riscuri majore, există totuși unele situații pe care le-am discutat cu directorul Transal. Vorbesc de zonele din cartiere, cum ar fi zona de intrare în cartierul Pipirig, în cartierul Nord, unde se impune suplimentarea numărului de măturători”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Acesta a dorit să facă apel și la spiritul civic al cetățenilor acestor cartiere, pentru a încerca să nu mai arunce pe stradă cojile de semințe, pet-urile goale sau ambalajele alimentelor ce le consumă, mai ales pe timpul serii, când se strâng mai mulți în zona magazinelor din cartierul Nord.

Felix Borcean a mai adăugat că, dacă până acum administrația publică locală nu a aplicat amenzi pentru folosirea domeniului public ca zonă de aruncat gunoaie, de acum se va trece la măsuri drastice, iar polițiștii locali vor trebui să aplice amenzi celor certați cu bunul simt.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/