Fără candidat PMP la Primăria Anina, Ionuţ Popovici e convins că actualul primar trebuie să meargă acasă: „E totuşi nevoie de schimbare şi la Anina pentru că domnul Românu a cam dormit”

Chiar dacă și-ar fi dorit să schimbe imaginea orașului Anina având un candidat care să-l înfrunte pe edilul în exercițiu, liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, va încerca totuși să-mbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor orașului prin intermediul candidaților pentru Consiliul Local. Se pare că o problemă de familie a împiedicat PMP-ul să aibă o opțiune pentru fotoliul de edil.

„La Anina, din păcate, am avut o problemă pe ultima sută de metri. Candidatul nostru a avut o problemă în familie și, efectiv, nu a mai putut candida. Avem însă listă de consilieri. Îl avem pe domnul Iosif Buceală. Va intra în Consiliul Local pentru că muncește foarte mult și este un om extraordinar. E drept, aici am rămas descoperiți. Nu a fost vina noastră. Atunci când ai o problemă în familie, este de înțeles. Las-o naibii de politică. Am înțeles situația. Nu moare PMP-ul pentru că la Anina nu am reușit să punem un candidat la funcția de primar.”, a explicat Ionuț Popovici.

În lipsa competiției pentru funcția de primar, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin este de părere că Anina trebuie să treacă printr-o schimbare radicală, schimbare care poate veni doar cu acordarea votului de încredere actualului viceprimar, Dorinel Ungureanu, candidatul PSD care se va duela cu fostul său coleg de partid, edilul în exercițiu, Gheorghe Românu:

„Am înțeles că, la Anina, e luptă destul de strânsă. Se pare că domnul viceprimar în funcție, Dorinel Ungureanu, va fi viitorul primar. E totuși nevoie de schimbare și la Anina pentru că domnul Românu a cam dormit. Eu nu cunosc vreun proiect de anvergură la Anina. Nu există!”.

(E).