Ionuţ Popovici: „Primarul Miclău e defazat! Băile Herculane suferă groaznic. E o mizerie de nedescris”

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, are toată încrederea în candidatul Mariana Molnar pentru șefia Primăriei Băile Herculane, vicepreședintele Consiliului Județean fiind convins că varianta aleasă de PMP are capacitatea de a schimba „peisajul dezolant, mizeria și dezordinea” caracteristice administrației Miclău.

„Mariana Molnar are o forță incredibilă și o dorință de a câștiga, dar nu pentru ea, ca persoană, ci pentru Băile Herculane. Băile Herculane suferă groaznic. Primarul Miclău este defazat. Trăiește într-o altă realitate. Am fost în urmă cu vreo două-trei luni la Băile Herculane. Ce credeți că am văzut? Circula un trenuleț prin localitate cu copii și cântau manele. Atât de jos s-a dus nivelul acesta acordat turismului din Băile Herculane…”, a explicat Ionuț Popovici.

În ideea de a sublinia încă o dată gravitatea situației din orașul de pe Valea Cernei, candidatul PMP înscris în lupta pentru cel mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin a vorbit despre un alt episod care i-a lăsat un gust amar:

„Îmi place foarte mult să merg în zona de sus a orașului, unde sunt bazinele, pentru că, dacă vrei să iei pulsul politic, te duci acolo printre oameni, fie că sunt ei turiști sau localnici. Acolo e firul ierbii și îți dai seama de tot ceea ce se-ntâmplă. E o mizerie de nedescris. Adică, curge bogăția asta din inima pământului, apa asta termală, și primăria nu e în stare să amenajeze, domnule, niște bazine pe malul râului Cerna. Trăim niște vremuri… Din punct de vedere turistic, e groaznic ce se întâmplă acolo”.

Mai mult decât atât, Ionuț Popovici nu înțelege nivelul tupeului și al nesimțirii celor care încă mai au curajul să ceară votul electoratului, în condițiile în care, în urma lor, nu se vede nimic, o parte din actualii competitori aflându-se, cel puțin o dată, la cârma orașului Băile Herculane.

„Eu nu știu cum poate să iasă omul acesta sau alți contracandidați, care au mai fost în administrație, și să spună: «Domnule, eu am mai fost, nu am reușit atunci, dar acum îmi iasă. Acum voi reuși sigur. Sunt convins de asta». Măi omule, funcția asta de primar nu este la loto, adică nu se câștigă, așa, din tată-n fiu. Spun asta pentru că sunt unele localități unde aud că, de 25 de ani, se transmite din tată în fiu funcția de primar. Domnule, nu suntem în Coreea de Nord!”, a mai punctat liderul Partidului Mișcarea Populară din Caraș-Severin.

(E).