Hurduzeu: COVID-19 face ravagii în România, dar liberalii cumpără rachete Patriot din economiile făcute la măști, tablete, pensii și alocații!

Președintele PSD Caraș-Severin și candidat din partea Alianței Pro Caraș-Severin pentru președinția Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, taxează ipocrizia și cinismul Guvernului PNL condus de Ludovic Orban, dar și jocul fals al lui Romeo Dunca.

Hurduzeu a remarcat că, într-o perioadă în care se ating în România cifre record la capitolul îmbolnăviri cu COVID-19, în care moneda Euro a atins un maxim istoric, liberalilor le arde de alegeri și de sisteme de apărare anti-aeriene. „Simțim cu toții binefacerile sistemului Patriot, care se instalează la noi în țară pentru a fi apărați. Sigur că e achiziționat din economiile făcute la măști și la tablete și sigur că e din ce a mai rămas din banii de pensii și de alocații”, a comentat ironic liderul social-democrat.

Silviu Hurduzeu, un om la locul lui și greu de scos din sărite, chiar și de către unul ca Romeo Dunca, a refuzat să intre cu acesta în prea multe dialoguri. Și asta pentru că reprezentantul PNL nu are nicio idee despre cum trebuie administrat județul Caraș-Severin, el strigând în gura mare, de dimineața până seara, „Hoții!” Actualul președinte al Consiliului Județean și, după cum arată sondajele, și următorul, a tranșat cu ironie fină duelul cu Romeo Dunca: „E stabilit recent în Caraș-Severin, în Câlnic, localitate cu vechi tradiții, atestată în secolul XV. Era vorba atunci despre nobilul Lucas de Câlnic. Probabil că, peste sute de ani, se va vorbi despre elicopteristul Romeo Dunca de Câlnic. Nu l-am făcut eu elicopterist, ci un vechi liberal, domnul Liviu Spătaru. Consiliul Județean, de 30 de ani, a stagnat, spune toată ziua Romeo Dunca. A uitat că tocmai partidele de dreapta au condus Consiliul Județean în acești 30 de ani. El a șters cu buretele, stârnind reacția liberalilor vechi!”

(E)