Candidații la Primăria Băile Herculane și lipsa de comunicare cu primarul Miclău

Ani la rând, în stațiunea de pe Valea Cernei nu s-a întâmplat nimic. Mai mult de atât, între primarul Cristian Miclău și cetățeni nu a existat niciun fel de comunicare, iar rezultatele se văd. Potrivit spuselor celor care candidează la fotoliul de primar, Miclău a excelat prin muțenie în cei patru ani de mandat.

Mariana Molnar, PMP, a fost în permanență o voce critică, chiar și atunci când cei doi au făcut parte din același partid. „Mai nou, nici în campanie nu se poate discuta cu domnul Miclău. Am ajuns într-o situație absurdă și hilară de a apărea pe Facebook – bineînțeles că sunt coturile persoanelor din preajma domnului – , care toată ziua nu au altceva de făcut decât să arunce pe piață tot felul de caricaturi, de ai senzația că suntem la Cartoon Network. Nu este posibil așa ceva, să-ți bați joc de contracandidați, indiferent cine sunt ei. Era simplu să vină la orice confruntare să vorbim de trecut, de viitor. Dar să vorbim și gândim constructiv. Nu cred că orașul îi este dat acum pe veci și nu-l mai interesează comunicarea cu mine. Culmea că după ce se aruncă cu caricaturi, apar mesaje de victimizare, care mi se par culmea absurdurilor”, este de părere Mariana Molnar.

În opinia sa, este nevoie ca oamenii să învețe să facă turism. Unul de calitate, pentru a satisface cerințele turiștilor care ajung pe Valea Cernei, fie pentru tratament, fie pentru odihnă.

„Pentru așa ceva e nevoie să pornim de la primărie și oamenii angajați acolo. Atât timp cât acolo nu e unitate, lucrurile nu au cum să meargă în oraș. Acolo trebuie să existe echipă, fără interese, să funcționeze ca unită. În al doilea rând, am trecut în programul meu ceva util, cred eu, deschiderea unui punct de lucru în zona blocurilor, pentru colectarea mai bună a impozitelor și taxelor. Pentru o mai bună comunicare. Este nevoie să transformăm primăria într-o instituție modernă, iar eu aș face din ea un open-space, pentru că mult mai bine se interacționează în acest fel cu omul de rând”, este de părere candidatul PMP, Mariana Molnar.

(E)