Marcel Ciolacu: „Marcel Vela îi păcălește pe cărășeni! Sunt șmecherii de doi lei!”

Prezența numelui ministrului Afacerilor Interne pe buletinele de vot în 27 septembrie, ca deschizător al listelor PNL pentru Consiliul Județean Caraș-Severin și Consiliul Local Caransebeș, are un singur scop. Să-i păcălească pe cei care se prezintă la urne!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Vela vrea să inducă în eroare lumea care va veni la vot. Practic, el pretinde că va fi și consilier local la Caransebeș, și consilier județean, dar și ministru de Interne. Ceea ce este imposibil. Vela nu va sta nici măcar o zi, nici în plenul Consiliului Local Caransebeș, nici în cel al Consiliului Județean, scopul lui fiind să-și ungă oamenii de încredere în aceste funcții, el urmând a pleca de îndată la București.

„E o greșeală majoră ca, tu, ministru de Interne, să fii și candidat. Știu că se invocă o anumită candidatură, a domnului Rus, dar dumnealui în acel moment s-a suspendat, și-a dat demisia din funcția de ministru. Îi păcălește pe cărășeni. Este inadmisibil! Pentru funcția pe care o ocupă vremelnic în Statul Român, îți trebuie o anumită decență și un anumit statut, nu poți să te ocupi cu șmecherii de doi lei. Deși… am văzut grozăvii și mai mari la domnul Orban”, a comentat Marcel Ciolacu.

Candidatul Alianței Pro Caraș-Severin pentru șefia Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, a punctat un alt aspect legat de prezența lui Marcel Vela pe listele de candidați PNL la Consiliul Local Caransebeș și Consiliul Județean Caraș-Severin: „A avut mare încredere în cadidații PNL la Consiliul Județean și Consiliul Local Caransebeș de s-a pus el pe primul loc!”
(E)