Ionuţ Popovici, despre candidatul PMP la Băile Herculane: „Să pleci la un alt partid şi să candidezi împotriva celui cu care ai plecat la drum, e un mare semn de întrebare”

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, speră ca lucrurile să capete o cu totul altă turnură în orașul de pe Valea Cernei, după data de 27 septembrie. Mai mult decât atât, spune acesta, cetățenii urbei ar trebui să-și pună un mare semn de întrebare asupra motivelor care au determinat-o pe Mariana Molnar, candidatul PMP pentru șefia administrației publice locale, să părăsească barca edilului Miclău, formațiune cu care a plecat la drum în 2016, pentru a-i deveni astăzi adversar primarului în exercițiu.

„Mariana Molnar, astăzi, este singurul candidat care are conținut și care știe ce trebuie să facă în continuare. A avut tăria să vină de la PNL la PMP, ea fiind consilier local în funcție. A fost nemulțumită. Când părăsești echipa cu care ai plecat la drum, e un mare semn de întrebare. Să-ți dai demisia, să pleci la un alt partid, să candidezi împotriva celui cu care ai făcut echipă este, credeți-mă, un mare semn de întrebare”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

În plus, candidatul PMP înscris în lupta pentru câștigarea celui mai înalt fotoliu din județ a mai ținut să aducă în prim-plan câteva din motivele pentru care varianta aleasă de Partidul Mișcarea Populară pentru a cârmui Băile Herculane în următorii patru ani merită să-i fie acordat votul încrederii:

„Mariana Molnar are o șansă reală, un potențial și câteva idei extrem de bune. Am discutat cu ea. Incredibil câte idei poate avea pentru Băile Herculane, mai ales că ea este de acolo, de la firul ierbii. Are o pensiune, știe ce-nseamnă turism, face voluntariat. Din punctul meu de vedere, merită sprijinită pentru că, ceea ce face, face bine”.

(E).