Ionuţ Popovici: „Azi, în Caraş-Severin, din punct de vedere doctrinar, există două partide şi doi candidaţi”

Cum traseismul politic, blamat inițial, apoi acceptat, a devenit soluția perfectă pentru câștigarea unui anumit set de alegeri, acest lucru a făcut ca doctrina, în ziua de astăzi, să se rezume doar la corectitudinea față de electorat și nimic mai mult, atrage atenția liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

„Corectitudine față de electorat – așa poate fi privită doctrina astăzi. Actualmente, în Caraș-Severin, din punct de vedere doctrinar, există două partide și doi candidați: Dreapta – Ionuț Mihai Popovici și Stânga – Silviu Hurduzeu. Știți de ce? Pentru că noi am fost onești. Noi niciodată nu am spus: «Domnule, noi nu primim pe nu știu cine, noi nu facem transferuri». Noi nu ne-am folosit de ceea ce, până nu demult, se striga: «ciuma roșie», «să moară în piața publică», eventual executați dacă se putea, «să le dați cu parul în cap».”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și candidatul PMP înscris în lupta pentru obținerea celui mai râvnit fotoliu al administrației județene.

În ideea de a sublinia încă o dată motivul pentru care atât el, cât și actualul președinte al Consiliului Județean merită încrederea cărășenilor, Ionuț Popovici a mai completat:

„Astăzi cei care spuneau acele lucruri au deschis larg ușile partidului, inclusiv ferestrele, asta pentru că unii au intrat și pe fereastră, au băgat în interiorul formațiunii pe toată lumea, numai candidat să fie. Sigur, dacă se putea, de ce nu și primari în funcție. Diferența dintre noi și ei se referă la faptul că noi am fost onești. Noi nu am trâmbițat niciodată. Am deschis ușile partidelor fără să condiționăm, cum clamau unii: «Noi nu punem candidați cu probleme penale, noi nu punem de la alte partide». Or, în Caraș-Severin, e plin de ei. De aceea vă spun, noi am fost onești cu electoratul, iar astăzi, în Caraș-Severin, există două opțiuni de vot: Ionuț Mihai Popovici și Silviu Hurduzeu. Asta-i realitatea”.

(E)