Există viață după dezastru! Au început pregătirile pentru Gărâna Folk 2017!

1000x100 (4)

Incendiul violent care a pus la pământ locul în care se desfășoară anual o serie de festivaluri internaționale nu a reușit să pună lacătul pe cele mai așteptate spectacole din Caraș-Severin. Proprietarii restaurantului „La Scena” pregătesc deja regalul de folk din 2017.

În 18 octombrie, un loc pe care mii de turiști iubitori de muzică îl prețuiesc a fost pus la pământ de flăcări puternice. Restaurantul „La Scena” din Gărâna a fost distrus, însă, la doar o zi de la dezastru, proprietarii promiteau fanilor că totul va fi ca înainte și că vor demara lucrările cât mai rapid pentru a reconstrui locația.

CITEȘTE ȘI: Restaurantul „La Scena” din Gărâna va renaște din propria cenușă! Povestea festivalurilor internaționale continuă! [FOTO]

leader board 728 x 90 px

Ca o confirmare a celor spuse în urmă cu două săptămâni, pe pagina de Facebook a Lupo Touring au apărut deja detalii despre ediția a X-a a festivalului de Ffolk, semn că lucrările sunt în toi, iar proprietarii nu se lasă. Spectacolul de anul viitor se va desfășura în perioada 10 – 13 august.

Promisiunea este pecetluită printr-un fragment din „Invocația” celor de la Phoenix:

„(….)Curățit prin jar!
Din cenușă-i proprie, și din propriul scrum,
Astăzi, ca și mâine, pururi și acum…”

„VIE SĂ RENASCĂ! FIE SĂ RENASCĂ!” mai completează proprietarii promisiunea de pe pagina de socializare.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Incendiu violent în Poiana Lupului! La Scena a ars ca o torță! [FOTO/VIDEO]