Restaurantul „La Scena” din Gărâna va renaște din propria cenușă! Povestea festivalurilor internaționale continuă! [FOTO]

1000x100 (4)

Incendiul violent care a pus la pământ celebrul restaurant din Poiana Lupului nu a ars și speranța proprietarilor. Aceștia sunt deciși să reconstruiască totul, exact așa cum era până ieri.

Locul unde anual mii de turiști vin să petreacă zile de neuitat în compania celor mai cunoscuți artiști din zona folk, blues sau rock a fost distrus ieri de un incendiu violent. Pompierii nu au mai putut salva nimic din restaurantul „La Scena”, pagubele fiind însemnate. Cu toate acestea, proprietarii le promit turiștilor o revenire în forță, în cel mai scurt timp. Aceștia au publicat pe un site de socializare o serie de imagini cu restaurantul, așa cum arăta până ieri, dar și un mesaj emoționant, plin de optimism și determinare:

„Pentru această postare ne dorim să folosiți butonul de share! Aceasta este La Scena! Așa trebuie să vă amintiți La Scena, pentru că, la final, exact asta veți regăsi, și tot acolo! Chiar dacă e nevoie de timp, totul va fi ca înainte! E doar un lucru care s-a defectat și trebuiește recondiționat! Viața și animozitatea o dau oamenii ca noi și ca voi, iar acestea sunt intacte! Avem inima frântă, dar pulsează, iar flăcările nu sunt cele care transformă lucrurile în cenușă, ci acelea care bat în inimile noastre, și-ale tuturor celor care cred în noi și ne susțin în continuare! Vă rog, La Scena este prezent, trecut ar deveni dacă noi nu vom mai fi! Vă mulțumim! Iar lumânarea de la profil, arde în continuare pentru Gyuri, un doliu de șase săptămâni în cinstea unuia din cei care a onorat acel loc! Pentru La Scena noi nu aprindem lumânări!”, este mesajul postat în această dimineață.

leader board 728 x 90 px
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675309395926″]

Potrivit reprezentanților ISU Semenic, incendiul de ieri a izbucnit din cauza suprasolicitării rețelei electrice, iar izolația termică a contribuit la extinderea flăcărilor.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Incendiu violent în Poiana Lupului! La Scena a ars ca o torță! [FOTO/VIDEO]