Continuă surprizele la concursul pentru ocuparea posturilor de directori!

Lista profesorilor care pică probele concursului pentru postul de director este completată cu noi nume cunoscute. După ce proba scrisă s-a dovedit un hop prea mare pentru o parte dintre candidații cu pretenții, este rândul CV-ului și al planului de management să îi încurce pe aspiranții la funcția de conducere.

De astă dată, surpriza vine de la Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa, acolo unde actualul director, Marius Creţeanu, nu a reuşit să promoveze proba dosarului din acest concurs. Asta după ce la proba scrisă a fost rândul altor nume grele de directori sau foşti inspectori şcolari să se facă de ruşine, nepromovând examenul.

Au căzut la această probă şi Geanina Lascu, candidat pentru Clubul Copiilor Caransebeş, Cecilia Ciurdea sau Aurel Lungu, candidaţi pentru posturile de la Cornuţel, respectiv Bocşa. Şi ieri doi candidaţi au fost respinşi, Iconia Miculescu de la Armeniş şi Corneliu Albu de la Şcoala Celnic din Anina.

leader board 728 x 90 px

Candidaţii au fost evaluaţi de către o comisie de examen pe baza CV-ului depus la dosar şi a ofertei manageriale cu care candidatul s-a înscris în concurs. Din comisiile de examen au făcut parte reprezentanţi ai ISJ Caraş-Severin, ai autorităţii publice unde funcţionează şcoala, dar şi ai elevilor sau părinţilor.