EXCLUSIV: Tânărul care a omorât un om la Băuţar a fost condamnat

Judecătoria Caransebeş a soluţionat latura penală a dosarului în care Marius Bîrsilă este judecat pentru ucidere din culpă.

Instanţa a ţinut cont de poziţia tânărului, care a regretat cele întâmplate la finele lunii august, când a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui biciclist, şi i-a aplicat o pedeapsă blândă. Bîrsilă a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termenul de încercare de şapte ani. Totodată, Judecătoria Caransebeş a dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului, care a fost arestat preventiv în 30 august. Judecata acţiunii civile a fost disjunsă. Sentinţa instanţei caransebeşene nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Timişoara.

 

CITEŞTE ŞI:  Tânărul de bani gata care a ucis un biciclist din cauza băuturii şi a fugit de la locul accidentului a ajuns în arest!

  Autorul accidentului de la Băuţar: ,,Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

 Cauţiune de un miliard de lei, refuzată!

Comments

  1. Anunturi Calarasi says:

    Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare locale Calarasi.
    Observator de Calarasi anunturi, Observator de Calarasi anunturi imobiliare, Observator de Calarasi anunt, Semnal de Ialomita si Calarasi anunturi, Semnal de Calarasi anunturi.
    Deasemenea puteti publicare anunt Impact, Impact anunturi, Ziarul Impact anunt.