EXCLUSIV. Primarul Stepanescu a fost mai mult forțat să ia mită!

Edilul-șef al Reșiței nu ar fi pretins tot timpul șpagă pentru atribuirea discreționară a unor contracte, ci uneori pur și simplu i s-ar fi pus banii în mână. Bani pe care nu i-a putut refuza!

Experimentatul avocat care îl apără pe Mihai Stepanescu a arătat Tribunalului Timiș, în momentul în care s-a pus în discuție propunerea DNA, de arestare preventivă, că faptele reţinute au fost recunoscute de către acesta, chiar şi în condiţiile în care ultimele două-trei acte materiale au fost provocate de către denunţător, culpa inculpatului fiind aceea că a acceptat acele sume de bani. Viorel Pașca a mai precizat că inculpatul Stepanescu a înţeles consecinţele faptelor sale, pe care şi le asumă, iar măsura preventivă nu trebuie să se transforme într-o pedeapsă.

Având personal cuvântul, Stepanescu a spus că nu mai are nimic de adăugat, însă a solicitat ca în situaţia în care se va dispune măsura preventivă a arestului la domiciliu, să se dispună la vila sa din Timișoara, întrucât doreşte să fie la dispoziţia organelor de urmărire penală şi a instanţei de judecată!

N-a fost să fie, cel puțin nu la Tribunalul Timiș. Stepanescu speră să găsească mai multă îngăduință la Curtea de Apel Timișoara.

CITEŞTE ŞI: 

UPDATE 5. NEWS ALERT! Stepanescu recunoaște că a luat șpagă! A ieșit în cătușe de la DNA! (VIDEO/FOTO)

UPDATE 2. Șpagă în plic pentru primarul Stepanescu, chiar în vila sa din Timișoara! Stă 30 de zile în arest preventiv!

UPDATE 5. NEWS ALERT! Stepanescu recunoaște că a luat șpagă! A ieșit în cătușe de la DNA! (VIDEO/FOTO)