VIDEO. What’s up se dă în spectacol la Reșița. Află de ce vine vedeta!

Finalul de an se anunță a fi unul incendiar pentru tinerii din Reșița. Petrecerile vor fi pe val, iar vedete precum What’s Up sau Paraziții vor fi alături de public pentru a încinge atmosfera.

Prioritate au bobocii Universității „Eftimie Murgu“. Asta, pentru că organizatorii le promit un show de zile mari atât pentru ei, cât și pentru cei care decid să li se alăture! Tema Balului Bobocilor UEM 2015 este „De la rustic la urban”, iar invitatul de seamă al studenților, după lungi căutări și negocieri, este What`s up. Vedeta va fi, practic, partea urbană a spectacolului. Cea rustică va fi bine reprezentată de voci autohtone, care s-au făcut remarcate pe plan național.

uem„Prin această temă ne dorim să arătăm că folclorul se poate asocia cu cultura urbană, curent care a luat amploare în România și am putea spune că face furori. Prin urmare, ne-am gândit să încercăm și noi să le îmbinăm și sperăm ca totul să iasă ca la carte. Probele de dans vor fi puțin diferite în acest an. Tocmai din acest motiv, am vrea să rămână o surpriză. Sperăm ca invitații noștri să fie surprinși încă de la intrare. Ne pregătim intens pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor“, a declarat Nicu Zamela, președintele Ligii Studenților din cadrul Universității „Eftimie Murgu“ din Reșița, for care organizează acțiunea.

De altfel, bobocii au muncit intens să fie pe val în seara balului. Antrenamentele s-au derulat cu regularitate, iar absențele n-au fost tolerate sub nicio formă de colegii lor mai mari.

Intrarea costă 15 lei, iar biletele sunt puse deja în vânzare pe pagina de Facebook a Ligii Studenților. În cazul în care nu reușiți din timp să cumpărați unul, nu trebuie să vă faceți griji pentru că puteți face acest lucru în seara petrecerii, la intrare.

Acțiunea are loc joi, 26 noiembrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reșița, de la ora 19.00! După ce se încheie spectacolul, reșițenii sunt așteptați la tradiționala seară studențească în Babylon Pub&Lounge, unde nu se va plăti intrare, ci va curge cu bună dispoziție gratuită!

Balul Bobocilor de la UEMR va fi urmat și de alte concerte, în perioada imediat următoare. După ce și-au anulat show-ul o dată, și Paraziții sunt deciși să vină la Reșița pentru o petrecere la fel de incendiară.