EXCLUSIV. Poliția, acasă la familia premierului Sorin Grindeanu! [VIDEO]

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Ordonanța scandaloasă a Guvernului PSD – ALDE a scos sute de mii de români în stradă și a trimis Poliția acasă la familia primului-ministru!

Albirea politicienilor și funcționarilor corupți, legalizarea jafului din avuția statului și întărirea convingerilor românilor că primul-ministru este doar o marionetă a infractorului din fruntea PSD, Liviu Dragnea, au generat ample proteste de stradă. Toate pașnice, cu excepția unuia singur, când niște golani au încercat să deturneze protestul și au obligat oamenii să plece acasă din cauza răfuielilor violente cu jandarmii.

YouTube video

În rest, mișcările de stradă au fost neobișnuit de pașnice în toată țară și au oferit imagini unice, cu jandarmi și polițiști primind mulțumiri, aplauze, flori și ceaiuri calde de la copiii protestatarilor. La fel au stat lucrurile și în Caraș-Severin, la Reșița și Caransebeș, acasă la familia premierului Sorin Grindeanu.

Chiar dacă nu au existat niciun fel de probleme, de amenințări sau semnale că protestele pot degenera, Poliția din Caraș-Severin a luat măsuri pentru a ocroti familia primului-ministru al României. Astfel, în fiecare seară în care oamenii au ieșit în stradă, o echipă a trupelor speciale de intervenție a fost prezentă în fața casei din Caransebeș a părinților lui Sorin Grindeanu. „Sunt măsuri preventive”, a explicat pentru expressdebanat.ro Viorel Avram, inspectorul-șef al Poliției din Caraș-Severin. Nicolae Grindeanu, tatăl premierului, este un vechi social-democrat, fost inspector școlar general, actualmente consilier județean din partea PSD.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI:

Cea mai grea lovitură! Liviu Dragnea, demascat de un fost membru al familiei: „Un parvenit, în timp, doar prin infracționalitate ascunsă cu bani publici!”

Vărul lui Liviu Dragnea, către familia premierului Grindeanu: „Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze! Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția!”

Ordonanță pentru tata! Inspectorul Grindeanu, tatăl premierului României, scapă de întâlnirea cu judecătorii într-un dosar de abuz în serviciu!

publicitate tmc 640