[VIDEO] Liniuțe aproape mortale pe Calea Caransebeșului din Reșița! Poliția îl caută pe șoferul care a doborât un stâlp de beton și a fugit!

explo 1000x200

Accident groaznic, aseară, pe străzile Reșiței! Un autoturism s-a făcut praf după impactul violent cu un stâlp de beton, pe care l-a pus la pământ din cauza vitezei exagerate! Din fericire, nimeni nu a murit!

Martorii vorbesc despre liniuțe, despre întreceri ilegale de mașini pe drumurile publice. O astfel de cursă nebună s-ar fi putut încheia tragic, numai o minune lăsându-l în viața pe unul dintre șoferii inconștienți. Acesta a intrat cu mașina turată la maximum într-un stâlp de pe Calea Caransebeșului, imaginile vorbind de la sine despre impact. Autoturismul a fost pur și simplu distrus, dar șoferul, spun martorii, băut sau drogat, a ieșit viu dintre fiarele contorsionate. Mai mult, a găsit puterea să o ia la fugă, speriat de ceea ce a făcut.

„A fost o tamponare aseară, dar șoferul nu a mai fost găsit la fața locului. Deocamdată, polițiștii fac încercări de identificare a șoferului”, au declarat surse din Poliție pentru expressdebanat.ro.

video: Facebook

banner 970 x 250