Gugulanii nu mai știu să dea în minge! Au fost umiliți!

Banatul Caransebeș a fost umilită pe teren propriu de ocupanta locului 6 în Divizia A 1 de volei masculin, CSM București. Scor final 0-3, spre dezamăgirea publicului venit în număr mare să-și susțină favoriții.

Deși am avut un început bun de meci, nu am mai reușit să ne concentrăm atât în preluarea mingii, cât și la finalizarea ei, a explicat antrenorul Banatului, Răzvan Parpală.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679955189465″]

”Îmi mențin ceea ce am spus și după meciul de la Cluj, la antrenament suntem zmei, iar în meciurile oficiale nu mai știm să dăm în minge. Nu este normal, echipa bucureșteană a fost omogenă, și-a făcut temele, a găsit slăbiciunea noastră și noi nu am mai putut să ieșim din aceeași pasă proastă.  În primul set am avut 15 -10 și am pierdut setul, nu este posibil la acest nivel să se facă 15-15 pe fondul greșelilor nostre. Totuși, jucăm în Divizia A, jucătorii tineri au dovedit și la acest meci, după Cluj, că mai au de lucru”, ne-a declarat Răzvan Parpală tehnicianul gugulanilor.

Banatul Caransebeș rămâne pe locul 8 în urma acestei înfrângeri și va avea de înfruntat runda viitoare campioana en-titre, SCMU Craiova.