Ordonanță pentru tata! Inspectorul Grindeanu, tatăl premierului României, scapă de întâlnirea cu judecătorii într-un dosar de abuz în serviciu!

explo 1000x200

Nicolae Grindeanu, fostul inspector școlar general din Caraș-Severin, nimeni altul decât tatăl premierului care a albit politicienii penali printr-o ordonanță scandaloasă, nu va mai ajunge în sala de judecată după ce Guvernul PSD – ALDE a dat ordonanța prin care favorizează infractorii!

Tatăl lui Sorin Grindeanu e citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caraș-Severin, ca să răspundă întrebărilor instanței în dosarul școlii penale sanitare de la Caransebeș, „Carol Davila”. În calitate de inspector școlar general, acesta ar fi fost abordat de șeful său de partid și de șefa Tineretului Social-Democrat, Mihaela Popovici, cu care este astăzi colegă în plenul Consiliului Județean, cu scopul de a o ajuta pe Eleonora Gavrilesc, lider UNPR Călan și manager al școlii sanitare, să organizeze examenul de absolvire la Călan. Acolo unde nimeni nu ar fi putut să-i încurce socotelile, să pice vreun cursant.

Avocatul Cosmin Bolosin spune că, prin această ordonanță, Eleonora Gavrilesc poate fi considerată „curată”. „Dacă această ordonanță va intra în vigoare, dacă se va dovedi că nu s-a făcut cu gravă încălcare a legii, Gavrilesc va scăpa de infracțiunile de abuz în serviciu. Se pun în discuție niște elemente din dosar dacă dumneaei a încercat să o favorizeze în vreun fel pe studenta din dosar pentru a i se dea notă de trecere. Dacă această ordonanță va fi un singur minut în vigoare, dumneaei va scăpa de această acuzație”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Baronul Mocioalcă, în dosarul de corupție de la „Carol Davila”! Nu-și mai amintește cum a intervenit la inspectorul Grindeanu! (STENOGRAME)

Dacă inițial Nicolae Grindeanu a refuzat compromisurile și eventualele abateri de la lege, după discuțiile cu colegii de partid și-a dat acordul pentru ca acel examen să fie mutat la Călan. Organele de cercetare penală n-au vorbit nicio clipă de vreun abuz în serviciu sau despre folosirea influenței asupra lui Grindeanu, astfel că fostul inspector școlar general răspunde acum întrebărilor instanței în calitate de martor. De fapt, ar trebui să răspundă, pentru că, odată ce Ordonanța dată de Guvernul României, condus din postura de premier de fiul său, Sorin Grindeanu, dosarul penal al Școlii Posliceale Sanitare „Carol-Davila” Caransebeș ar urma să fie închis. Și asta pentru că PSD și Sorin Grindeanu au avut grijă să dezincrimineze abuzul în serviciu!

banner 970 x 250