Vărul lui Liviu Dragnea, către familia premierului Grindeanu: „Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze! Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția!”

explo 1000x200

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a scos sute de mii de oameni în stradă, dar a reușit să-i dezamăgească în primul rând pe mulți dintre apropiații și cunoscuții lui, cărora le-a trădat încrederea!

Prima reacţie din partea familiei premierului bănăţean Sorin Grindeanu, publicată în Express de Banat, a primit o contrareacţie din partea verişorului lui Liviu Dragnea. De fapt, verișor primar al celei ce a fost 28 de ani soţia șefului PSD, Bombonica Prodana – Dragnea.

Totodată, Paul Prodana a fost unul dintre liderii galeriei viola a Politehnicii Timişoara, perioadă în care spune că l-a cunoscut și pe Sorin Grindeanu. Acum în Franţa, în Aix-en-Provence, a citit în Express de Banat apelul Alexandrei, nepoata în vârstă de 23 de ani a lui Sorin Grindeanu, către bănăţenii care îl pun la zid pe actualul premier pentru modul în care se comportă alături de Liviu Dragnea. Fostul lider al Peluzei Sud de pe Stadionul „Dan Păltinişanu“ din Timişoara îi transmite un mesaj nepoatei premierului, prin intermediul Express de Banat. De fapt, un „sfat în ceasul al 12-lea pentru familia Grindeanu“, cum îşi numeşte el intervenția.

„Dragă domnișoară, numele meu este Paul Prodana și am fost pentru o perioadă liderul suporterilor echipei Poli Timișoara. L-am cunoscut pe Sorin Grindeanu în acea perioadă și am avut impresia că este un om de calitate. Viața m-a dus departe de țară, ca pe majoritatea românilor. Nu l-am mai văzut de atunci, până azi, când am urmărit de departe interviul dat de Sorin și donlivio după ședința PSD. Felul în care rânjea mi-a spus că acel om pe care l-am cunoscut cu ani în urmă nu mai are nimic cu persoana pe care am văzut-o azi. Odată ce te aliezi cu infractori, devii unul de-al lor. Și când spun asta, o fac în cunoștință de cauză”, a transmis verișorul Bombonicăi lui Liviu Dragnea familiei premierului Sorin Grindeanu.

CITEȘTE ȘI:

Prima reacție din partea familiei premierului! „Oameni buni, ce v-a făcut omul Sorin Grindeanu?”

Ordonanță pentru tata! Inspectorul Grindeanu, tatăl premierului României, scapă de întâlnirea cu judecătorii într-un dosar de abuz în serviciu!

Mai mult, Paul Prodana, care îi cunoaște pe amândoi, atât pe Grindeanu, cât și pe Dragnea, a dat și un sfat de bine familiei premierului, convins fiind că demisia l-ar ajuta pe Sorin Grindeanu să-și salveze imaginea.Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze și să se întoarcă acasă. Dacă nu puteți face asta, atunci nu vă supărați pe oamenii care-l denigrează și-l jignesc. Oamenii s-au săturat de hoți și de cei ce vor să facă din furtul din bani publici o meserie. Am copii, pe care vreau să-i aduc lângă mine, departe de ce se întâmplă în România. Nu sunt de acord cu cei ce trimit mesaje jignitoare la adresa familiei, dar o persoană publică va fi întotdeauna expusă. Sper din suflet că mesajul meu către d-voastră să fie bine înțeles. Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția“, i s-a adresat Paul Prodana direct nepoatei lui Sorin Grindeanu.

Au urmat numeroase comentarii favorabile acestui mesaj, dar şi câteva situate la polul opus, motiv pentru care Paul Prodana a ţinut să mai facă o precizare: „L-am cunoscut pe Sorin, și nu vorbeam de rânjet ca un defect al feţei, ci de atitudinea sfidătoare pe care o arăta. Nu am nici o simpatie politică, doar că de Iohannis nu pot spune nimic pentru că nu l-am cunoscut personal“.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Liviu Dragnea a fost demascat din interior!