Lumea bună a rămas în centrul Reșiței! Din cauza Ordonanței Guvernului Grindeanu și a infractorului Liviu Dragnea!

explo 1000x200

Câteva sute de reșițeni au protestat și ieri la Reșița față de albirea politicienilor penali și a legalizării infracțiunilor comise în detrimentul statului român, așa cum a hotărât în miez de noapte, pe furiș, Guvernul României, care îl are în frunte pe cărășeanul Sorin Grindeanu!

Protestatarii au cântat la unison imnul României, au cerut abrogarea Ordonanței și demisia șefului PSD, Liviu Dragnea, infractor dovedit, și a premierului Sorin Grindeanu, omul în care își puseseră speranțe de mai bine, dar care a dezamăgit crunt. La mișcarea de protest au fost mulți tineri, foarte mulți copii, chiar de vârste foarte fragede, și oameni din lumea bună a orașului. Profesori, doctori, ingineri, oameni de cultură.

În piață și în marșul către sediul PSD Reșița s-au aflat, printre alții, fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, doctorul Romeo Dumitrescu, cel care s-a remarcat în lupta cu corupția generalizată din administrația județeană, primarul Nelu Popa, viceprimarul Vasile Paul, prorectorul Universității „Eftimie Murgu” Reșița, Cristian Chioncel, sau profesorul universitar Ion Piroi. Au cam lipsit studenții, dar asta nu e o mare surpriză, mișcarea studențească fiind aproape inexistentă din perioada Frunzăverde.

Primarul Reșiței și-a motivat prezența la protest și a confirmat că va ieși în mijlocul protestatarilor și astăzi, când se anunță o prezență mult mai numeroasă. „PSD a câștigat categoric alegerile, nu am nimic împotrivă să guverneze țara asta. Dar ceea ce fac acum Dragnea și Grindeanu e prea mult! Până aici!”, a explicat Nelu Popa.

banner 970 x 250