NEWS ALERT. Aproape de catastrofă! Patru mașini au sărit în aer, un tir cuprins de flăcări în Caraș-Severin! [VIDEO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Alertă de grad zero pe Drumul European 70 (DN 6)! Mai multe explozii în lanț au amenințat siguranța și viața participanților la trafic, precum și a oamenilor din comuna Armeniș!

Un TIR care transporta opt autoturisme noi marca FORD, ce venea dinspre Craiova, pe E70, spre Timișoara, a fost cuprins de flăcări pe raza localității Armeniș! Patru dintre autoturismele de pe platformă au sărit în aer, fiind foarte aproape de a provoca un adevărat dezastru. Din fericire, polițiștii ajunși imediat la fața locului, au reușit să oprească în timp util circulația, să izoleze perimetrul și, astfel, nimeni să nu-și piardă viața sau să fie rănit. Pompierii ajunși la fața locului au intervenit și au evitat ca și celelalte autoturisme să sară în aer.

În momentul de față, pompierii luptă cu flăcările pentru lichidarea incendiului. Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers!

UPDATE, ora 14.25

Din primele informații, obținute de reporterul Express de Banat de la fața locului, șoferul ar fi observat că la punțile din spate ale platformei, unde are un distribuitor hidraulic, ies flăcări. A intrat imediat într-o parcare de pe marginea drumului, dar deja flăcările erau suficient de mari ca să cuprindă autoturismele pe care le transporta.

promovare banner maxagro Muzeul TM

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677839204442″]

Din totalul celor opt autoturisme, cinci au ars aproape integral. O alta este distrusă în mare parte. La fața locului au intervenit două autospeciale ale pompierilor. Șoferul este cetățean bulgar și a răsuflat ușurat după ce și-a dat seama că a salvat viețile atâtor oameni care s-au aflat în pericol.

YouTube video

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/