PSD Caraș-Severin susține mai departe Ordonanța care albește politicienii penali! Liviu Dragnea, nu!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că abrogarea ordonanței scandaloase a Guvernului PSD – ALDE depinde doar de premierul Sorin Grindeanu! Social-democrații din Caraș-Severin susțin însă că „manipulările maselor” n-ar trebui să-l clintească pe prim-ministru!

„În urma consultărilor avute cu membrii Biroului Executiv Judeţean şi cu primarii social-democraţi din judeţ, PSD Caraş-Severin a hotărât că susţine în continuare Guvernul Grindeanu. Vom susţine toate hotărârile şi demersurile acestui Executiv pentru că, într-un timp scurt, şi-a îndeplinit deja o bună parte din promisiunile programului de guvernare. Însă cel mai important lucru este acela că acest Guvern este susţinut de votul a milioane de români. Dincolo de manipulările maselor din marile oraşe, dincolo de opţiunile a zecilor de mii de oameni care au ales să protesteze există buna intenţie a Guvernului Grindeanu de a oferi românilor un viitor altfel. Protestele nu trebuie să îi facă pe oameni să înceteze a crede. PSD şi-a onorat mereu obligaţiile faţă de cei care au crezut în acest partid şi îşi va duce până la capăt promisiunile din programul de guvernare. Programul unui guvern nu trebuie să se vadă la televizor, ci în starea de bine pe care mulţi, inclusiv cei care sunt în stradă, o vor resimţi în urma măsurilor luate deja de Guvernul Grindeanu. PSD Caraş-Severin susţine Guvernul Grindeanu”, a trasmis deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, printr-un comunicat de presă.

Tot astăzi, în timp ce Mocioalcă a anunțat că merge înainte, Liviu Dragnea a făcut pasul înapoi. „O să propun o soluţie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă”, a declarat șeful PSD pentru DCNews.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/