Prima reacție din partea familiei premierului! „Oameni buni, ce v-a făcut omul Sorin Grindeanu?”

publicitate si promovare in ziar

Au curs râuri de mesaje pe rețelele de socializare împotriva premierului cărășean Sorin Grindeanu! Dacă, în urmă cu o lună, prim-ministrul era o mândrie pentru cunoscuți și mai ales pentru familie, acum toți preferă tăcerea. În această după-amiază a apărut însă și prima reacție din partea familiei premierului. Tot pe Facebook!

Familia și apropiații lui Sorin Grindeanu au ales tăcerea după ce sute de mii de oameni au ieșit în stradă din cauza deciziilor Guvernului. Asta, până astăzi! Prima reacție a apărut în mediul online, acolo unde sunt transmise și mesajele virulente împotriva lui Grindeanu. Cea care a făcut primul pas în apărarea premierului este nepoata sa. Alexandra, o tânără de 23 de ani, a făcut un apel către cei care îl critică pe el și pe familia lui și promovează sintagma „să arunce cu piatra cei care nu au greșit niciodată”.

„Dumnezeu de sus cu siguranță va opri propagarea acestei uri dezlănțuită în rândul unor oameni ce se presupun a fi civilizați! Oameni buni, ce v-a făcut omul Sorin Grindeanu și familia lui? Ce v-au făcut copiii lui? Cu siguranță, pentru astfel de oameni, ordonanța trebuia să conțină articole ce să fi atras răspunderea imediată! Telefoanele, insistența, mesajele jignitoare și blestemele aruncate asupra acestei familii, din păcate, pentru noi ca nație, arată de departe, unde suntem ca și valoare? Considerăm că avem capacitatea de a analiza termeni juridici și impactul unor modificări legislative și nu suntem capabili să ne limităm la a exprima dezacordul în mod civilizat? Sunteți, cei care v-ați ridicat împotrivă și ați pus la zid un om și familia lui, cei care ați parcurs, măcar în al 12-lea ceas, conținutul ordonanței, analizând modificările aduse, impactul real al lor? Ați citit măcar o dată, în ultimii ani deciziile curții constituționale referitor la neconstituționalitatea acestora? Nu! Sunteți cei care vă bucurați să călcați în picioare, cei care strigați pentru că strigă majoritatea, cei care nu ați tremurat de frică că orice forma de interpretare a legii poate fi un abuz ce vă va duce departe de familie! Dumnezeu, sper, din suflet, ca niciodată să nu vă aducă în situația de a răspunde pentru ceva neintenționat săvârșit, de a vă marca viața prin presărarea temei și a fricii! Câți dintre cei ce blestemați azi și vă permiteți să emiteți judecăți despre acțiunile unui om sunteți atât de corecți și niciodată nu ați pus vreo persoană publică în situația de a vă crea, la limita legalității o favoare? Sigur… el trebuie să plătească, nu dvs!!!

Dacă aveți puțină demnitate, dacă găsiți un corespondent și o asemănare între familia lui și a dvs, dacă aveți copii pe care-i iubiți și protejați, analizați-l pe ministrul Sorin Grindeanu și nu pe omul și familia lui! Dar… poate că răul e mai ușor să-l faci și atunci… e greu să mai spui ceva, să apelezi la normalitate, decență, bun simț!”, este mesajul postat pe Facebook de nepoata premierului cărășean.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01