Ieri se făleau cu gugulanul Grindeanu, azi unii îl pun la zid, alții se dau la fund!

untitled design set 970x90 px

Dacă în urmă cu o lună de zile era felicitat de foștii colegi și de prieteni pentru înalta funcție obținută, Sorin Grindeanu a ajuns într-un timp scurt în dizgrația concetățenilor săi. Iar oamenii care-l lăudau și se mândreau cu faptul că-l cunosc, cei mai mulţi dintre ei, acum nu mai răspund la telefoane.

La Caransebeș s-au strigat, în timpul protestului de ieri, lozinci la adresa Guvernului, însă cele mai usturătoare au făcut referire la Sorin Grindeanu, prim-ministrul României: „Sorine, Sorine, ne faci de rușine!” sau „Cu Fernando și Grindeanu ne-am făcut de râs tot neamul!”. Protestatarii au propus o nouă ieșire în stradă astăzi, de la ora 19.00, protestele urmând să continue până ce Grindeanu își va cere scuze în fața oamenilor și va abroga Ordonanța de Urgență, spuneau oamenii aflați în centrul civic.

În urmă cu o lună, tatăl lui Sorin Grindeanu zicea despre fiul său că este „vertical cu capacitatea de a face ce este bine pentru noi”, acum nu răspunde la telefon. De asemenea, primarul Felix Borcean preciza în urmă cu o lună că „mulți îl văd arogant pe Sorin, însă, în realitate, este timid. Dincolo de acest aspect, are putere de muncă și să sperăm că va face și treabă în fruntea Guvernului“. Acum, Felix Borcean s-a abținut să vorbească despre Sorin Grindeanu, deși aseară a protestat pașnic împotriva deciziei luate de Guvernul Grindeanu.

Un alt apropiat al actualului premier este deputatul Ion Mocioalcă, acesta coordonând toate organizațiile PSD din vestul țării, deci inclusiv pe aceea din Timiș. „Vreau să spun că, înainte de a fi prim-ministru, Sorin Grindeanu rămâne cărășean, bănățean, și îmi doresc ca beneficiile guvernării PSD să se vadă și în Caraș-Severin“, preciza atunci liderul PSD Caraș-Severin. Acum, Ion Mocioalcă nu pare să fi avut nicăieri vreo apariţie publică referitoare la Sorin Grindeanu.