[FOTO/VIDEO] Guvernul cărășeanului Sorin Grindeanu a scos reșițenii în stradă! Câteva zeci, în Chicago și Londra, câteva mii, în Timișoara!

explo 1000x200

Ordonanțele scandaloase ale Guvernului PSD-ALDE, prin care sunt albiți o mulțime de penali din cele două partide, ordonanțe condamnate deja de toată Europa, i-au scos în stradă pe reșițeni oriunde aceștia s-au nimerit! Prim-ministrul gugulan le-a provocat o imensă dezamăgire!

Privit cu foarte puțin timp în urmă ca o speranță pentru județul Caraș-Severin, unde își are rădăcinile, Sorin Grindeanu, omul din fruntea Guvernului, a devenit într-o clipă cel mai detestat politician român. Acesta a scos câteva sute de oameni la protestele din Reșița și Caransebeș, dar câteva mii de cărășeni și-au strigat revolta la Timișoara, unde învață sau muncesc. Aproximativ 30.000 de oameni au protestat în centrul și pe străzile orașului de pe Bega, printre aceștia aflându-se foarte mulți cărășeni, încurajați de cunoscutul Cristi Brâncovan să le povestească prietenilor și rudelor de acasă cât de frumos a fost în Timișoara și să urmeze exemplul.

Zeci de reșițeni cărora soarta le-a surâs și trăiesc astăzi visul american au ieșit în stradă în mai multe orașe din SUA. Chicago este doar unul dintre ele! „DNA să vină să vă ia!”, au strigat cărășenii în Chicago, unde democrația e mai presus de orice. La fel au stat lucrurile și la Londra, unde există o importantă comunitate de români, mulți dintre aceștia fiind plecați din Reșița și Caransebeș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677760129632″]

banner 970 x 250