Președintele îl susține pe Sorin Grindeanu! „Sunt alături de el pentru că ne leagă o veche prietenie”

În urmă cu o lună, la învestirea în funcția de premier al României, și-a pus încrederea în prietenul din copilărie. Acum, când țara arde din cauza unor decizii luate de Guvernul pe care îl conduce, îi rămâne alături. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, îl susține în continuare pe Sorin Grindeanu și la fel îi îndeamnă și pe ceilalți pesediști.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, este primul membru PSD care își spune public părerea despre cel mai huiduit om al momentului, cel care, prin deciziile sale, a scos sute de mii de oameni în stradă. Cel mai mare protest din 1989 încoace nu l-a făcut pe șeful forului județean să își schimbe părerea despre omul cu care a copilărit. Ambii originari din Caransebeș, Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu au fost colegi de bancă încă din clasa întâi. Chiar și în viața politică au intrat împreună atunci când, în 1996, s-au înscris în fostul PDSR, actualul PSD.

În luna decembrie, atunci când Sorin Grindeanu a ajuns în funcția de prim-ministru, Silviu Hurduzeu se mândrea cu prietenul său: „mă bucur pentru nominalizarea sa. Mă bucur și pentru faptul că un cărășean a ajuns prim-ministru. E de la sine înțeles că ne leagă o veche prietenie”.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Președintele Consiliului Județean nu și-a schimbat nici acum părerea. Deși preferă să nu discute despre ordonanța controversată, Silviu Hurduzeu nu ezită să își exprime susținerea față de prietenul său. Ba mai mult, îi îndeamnă și pe colegii săi de partid să rămână alături de premier. „Eu nu sunt de profesie jurist ca să pot comenta ordonanțele Guvernului. Sunt alături de Sorin Grindeanu tocmai prin prisma faptului că ne leagă o veche prietenie și mi-aș dori ca mai mulți colegi de partid să fie zilele astea alături de Sorin Grindeanu”, a declarat Silviu Hurduzeu pentru Express de Banat.

publicitate si promovare online banner maxagro