Reșițenii, din nou în stradă! Caransebeșenii, mai puțin(i) [FOTO/VIDEO]

Cărășenii ies din nou în stradă. Pentru a doua seară consecutiv! De această dată, punctele de întâlnire s-au înmulțit, însă numărul participanților și vehemența lor par să se fi diminuat.

Revolta cărășenilor a rămas aprigă doar pe internet. În a doua seară a protestelor, mai puțini reșițeni și caransebeșeni au ieși din case pentru dreptatea lor.

Chiar dacă primarul Nelu Popa a făcut un apel către reșițeni pentru a se întâlni în Parcul Tricolorului la ora 18, mai puțin de 200 de oameni au ales să îi răspundă cu punctualitate. În Centrul Civic, doar câteva zeci de persoane îşi făcuseră apariția. Alături de protestatari au fost astăzi și jandarmi, dar și polițiști.

UPDATE, ora 20.00

Reșițenii și-au făcut curaj să iasă din case, așa că numărul lor s-a apropiat de 500. Oamenii, înarmați cu steaguri și pancarte, au pornit în marș spre sensul giratoriu din zona Intim.

Cu toții scandau mesaje împotriva lui Sorin Grindeanu și a Guvernului pe care îl conduce.

CARANSEBEȘ

Dacă ieri gugulanii se arătau extrem de înverșunați din cauza măsurilor luate de caransebeșeanul Sorin Grindeanu, astăzi în centrul municipiului au mai mers doar câteva zeci de oameni, fără pancarte și fără mesaje pentru Guvern.