Munteanu confirmă: contracte reziliate!

Dezvăluirile făcute de Express de Banat legate de viaţa extrasportivă a fotbaliştilor din Valea Domanului au stârnit un val de reacţii virulente, dar au scos la iveală lucruri şi mai grave!

Chefurile de pomină, cu mult alcool, prostituate şi manele ale fotbaliştilor de la Metalul sunt aproape la ordinea zilei. Reşiţenii sunt deja obişnuiţi cu escapadele nocturne ale rosso-nerilor şi le reproşează asta de fiecare dată când îşi dau cu stângu-n dreptul pe Stadionul „Mircea Chivu”. Singurii care nu cunosc mare lucru despre derapajele jucătorilor sunt oficialii clubului, deşi numai dacă nu vrei să auzi ce strigă spectatorii sau nu vrei să vezi că unii dintre ei abia stau în ghete nu-ţi pui întrebări de acest gen.

După ce expressdebanat.ro a relatat despre ultima ispravă a fotbaliştilor au apărut tot felul de reacţii. Unele au fost de-a dreptul surprinzătoare. „Vă mulţumim pentru că aţi scris în sfârşit ce se întâmplă la echipa asta. Mi-e ruşine că tatăl copilului meu face parte din circul ăsta!”, ni s-a destăinuit cineva. Am auzit apoi şi alte reacţii şi am înţeles exact ceea ce voiau să spună rândurile primite. Escapadele repetate ale fotbaliştilor, cu câteva dintre handbalistele de la Universitatea Reşiţa şi prostituate din oraş, de fiecare dată alimentate cu alcool în exces, au ajuns de mult la urechile iubitelor, soţiilor şi părinţilor lor. S-a ajuns atât de departe încât sunt familii în pragul divorţului şi datorii uriaşe de achitat. Sunt familii ale fotbaliştilor care îşi doreau de mult ca aceste lucruri să devină publice deoarece considerau că doar astfel s-ar mai putea salva ceva. Dacă nu cariere, măcar familii! Pentru unii e deja prea târziu, pentru alţii poate că nu e totul pierdut, deşi perspectivele sunt sumbre.

Facturi de 20 de milioane în club, când ei se plâng că nu şi-au luat banii şi că sunt datorii de câteva luni?! Asta ne întreba cineva, dar imediat am primit şi o posibilă explicaţie: pariurile sportive, la care rosso-nerii sunt abonaţi. Se joacă sume frumuşele şi, de multe ori, câştigurile sunt pe măsură. Asta nu înseamnă că ar fi implicaţi în mafia pariurilor despre care se vorbeşte atât, dar cine mai bagă mâna în foc pentru jucătorii Metalului?!

Dorinel Munteanu, omul însărcinat de primarul Mihai Stepanescu şi Consiliul Local Reşiţa să coordoneze tot ce mişcă în Valea Domanului, un fel de Alex Ferguson la Manchester United după cum spune patronul Cătălin Rufă, a declarat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, că protagoniştii escapadelor vor fi daţi afară. „Eu, care reprezint Primăria şi Consiliul Local, nu accept astfel de lucruri şi vor dispărea aceşti jucători. Eu am discutat foarte mult cu ei despre viaţa lor privată şi nu voi accepta asta niciodată, indiferent că voi mai fi la echipă sau că nu. Aceşti jucători vor dispărea, categoric. Indiferent ce nume au cei care au făcut astfel de lucruri vor dispărea. Voi discuta şi cu patronul, şi cu domnul primar, pentru că în fotbalul de performanţă nu merge cu aşa ceva. Noi ne-am pus mari speranţe în ei. Vor dispărea aceşti jucători, categoric!”, spus Munteanu.

Express de Banat nu şi-a propus să distrugă familiile sau să ruineze carierele fotbaliştilor de la Metalul Reşiţa, ba dimpotrivă, să tragă un semnal de alarmă. În Valea Domanului s-a jucat prea mult doar repriza a treia!

CITEŞTE ŞI: Eşecurile reşiţenilor, sărbătorite cu mult alcool, pe muzică de proastă calitate. Nota de plată, achitată din bani publici!

 

Comments

  1. Razvan says:

    Asta este nivelul de sport romanesc sa nu fiu rau sa spun resitean , nu va intristati , cei ce consuma acest sport sunt la fel ca ei , si nu ma refer la fotbal ca sport , ci la acel “fotbal” ce se danseaza in ritmuri de manele pe stadionul ce sta sa pice . Ne vedem in Govandar la ” Lepra Brena” 🙂 Traiască chiciu si maneaua!

  2. Alex. says:

    ,, ce se danseaza in ritmuri de manele pe stadionul ce sta sa pice ” faci aluzie la galerie ?