Antreprenorii scapă de stres. Elite Business Women Club îi învață cum

Zeci de webminarii online sunt puse la dispoziția oamenilor de afaceri și nu numai, doar cu un singur scop: socializare și idei avantajoase în perioadă de criză.

Cel mai mare club de afaceri destinat femeilor din România vine, de asemenea, în întâmpinarea dificultăților apărute în mediul de afaceri, cu o serie de conferințe online susținute de speakeri de renume.

Luni, 13 aprilie, de la ora 11,00 cei interesați pot participa la sesiunea online ce are ca temă: „Managementul stresului”. Alături de Florin Păsat – antreprenor, coach, speaker și trainer, unul dintre subpuncte va fi și cel despre atragerea abundenței în viața noastră. În cadrul networking-ului online participanții vor avea acces la informații de valoare, vor afla despre tehnicile de depășire a stresului, despre aplicații practice online și vor interacționa cu toți speakerii invitați.

Webminarul se adresează tuturor antreprenorilor freelancerilor și specialiștilor care își doresc să treacă de această perioadă cu stare psihică bună, să afle tehnici de management al stresului și să se înțeleagă mai bine pe sine.

Speakerii invitați sunt: Marius Ștefan – Autonom,  Cornel Amariei – Antreprenor și Corneliu Bodea – Adrem, întreg evenimentul fiind coordonat ca de fiecare dată de către Bianca Tudor, fondatoarea clubului Elite Business Woman.