Care este direcția pieței de retail în timp de criză? Întrebări ce își vor găsi răspunsul într-o videoconferință marca Ziarul Financiar

Mediul virtual pare să reprezinte în această perioadă gura de oxigen pentru tot ce înseamnă business. Evenimentul Ziarul Financiar Retail 2020 se transformă în videoconferința ZF Retail 2020: „Transformarea forțată a retailului și adaptarea la noua realitate”.

Un nou eveniment de amploare ce stă sub semnătura celor de la Ziarul Financiar și care este destinat mediului de afaceri este programat pentru miercuri, 15 aprilie, de la ora 10,00. Pentru că prioritatea în prezent este sănătatea și siguranța noastră, a tuturor, Ziarul Financiar s-a adaptat mediului online, prin organizarea unei sesiuni în cadrul căreia se vor aborda teme de discuție actualizate, pornind de la contextul pieței muncii în timp de criză. Subiectele vor fi dezbătute alături de experți din domeniul resurselor umane, unul dintre invitații speciali fiind Milos Ryba, Head of Retail Strategic Projects în cadrul companiei londoneze de cercetare IGD. Alături de Milos Ryba se vor alătura și:

  • Milos Ryba, Head of Retail Strategic Projects, IGD
  • Jean Valvis, Președinte Valvis Holding
  • Roxana Voicu, chief operating officer Enterprise Concept Hex IT
  • Bogdan Marcu, partener retail agency Cushman&Wakefield Echinox

Printre principalele teme de discuție se numără: Comerțul nonalimentar, ce soluții există pentru actuala criză:

Care este impactul pandemiei actuale asupra businessului? Ce măsuri sunt necesare pentru ca după această perioadă retailerii non-food să poată reveni în joc? Ce trebuie să facă statul? Ce pot face chiar retailerii? Ce înseamnă pentru piața de electroIT această criză? Va avea ea un impact mai mare decât criza din 2009 sau de această dată există un alt tipar de consum?

Comerțul alimentar între creștere și reconfigurare:
Ce înseamnă pentru comerțul alimentar actuala pandemie? E posibil ca retailerii şi furnizorii lor să transforme această criză într-o oportunitate de creștere şi reinventare? Ce măsuri au fost luate pentru protecția angajaților rămași pe baricade? Care sunt produsele căutate acum de cumpărători și cum fac față producătorii cererii mari?

Cei interesați pot urmări videoconferința pe site-ul www.zf.ro și pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR.