Consiliul Județean Caraș-Severin caută specialiști în cultură

Consiliul Județean Caraș-Severin invită specialiștii-evaluatori să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare și selecție a proiectelor culturale și a comisiei de soluționare a contestațiilor.

Invitația se adresează specialiștilor din plan local care au experiență de minimum 3 ani în implementarea de proiecte culturale de anvergură și care prezintă o bună cunoaștere a mecanismelor finanțărilor publice în domeniul culturii (din postura de evaluatori).

Nu poate fi evaluator o persoană care:

  • are proiecte depuse spre finanțare;
  • face parte din echipa unui proiect înscris spre finanțare;
  • are statut de funcționar public;
  • are contract individual de muncă încheiat cu autoritatea finanțatoare.

Depunerea candidaturilor se va face în perioada 20 – 31 martie.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Consiliul Județean vrea să acopere mai multe domenii culturale și artistice, având în vedere că există finanțări nerambursabile pentru diverse proiecte culturale: arte vizuale (expoziții, tabere de creație cu participare națională sau internațională, film/pictură, sculptură, artă decorativă, foto/video, multimedia), arte ale spectacolului (festivaluri, muzică, serbări câmpenești, datini și obiceiuri, promovarea moștenirii culturale locale), punerea în circulație a unor lucrări, pe diferite suporturi care promovează patrimoniul cultural județean în circuitul național și internațional.

Dosarele de candidatură vor fi analizate la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin, care va face o selecție preliminară. Membrii comisiilor vor fi anunțați numai după încheierea sesiunii de evaluare.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/