Droguri în scutece de copii, amestecate cu acetonă! Arest prelungit pentru rețete letale!

Procurorii de la Combaterea Crimei Organizate au cerut Tribunalului Caraş-Severin prelungirea mandatelor de arestare emise pe numele a şapte dintre traficanţii de droguri ridicaţi de mascaţi în urmă cu o lună din mai toate cartierele Reşiţei.

Surse apropiate anchetei vorbesc despre amănunte absolut şocante legate de tinerii care au împânzit şcolile din municipiu cu cannabis, etnobotanice şi alte substanţe periculoase. Pentru un profit cât mai mare obţinut din activitatea infracţională, unii dintre traficanţi ar fi amestecat drogurile cu fel şi fel de substanţe toxice. Dacă în cazul celor doi tineri care au decedat anul trecut se vorbea de un amestec cu otravă de şobolani, acum sunt aduse în discuţie dizolvarea unor pastile în acetonă şi consumarea unor plicuri de etnobotanice după ce în prealabil se stropeau cu soluţie din spray-urile de ţânţari. Dacă aceste amănunte nu au fost confirmate încă oficial, faptul că o mare parte din droguri era adusă în ţară din Spania, ascunsă în scutece de bebeluşi, este cert.

CITEŞTE ŞI: UPDATE/FOTO. Zeci de descinderi la traficanții cu droguri mortale!

La fel este şi faptul că Doru Stancu, Darius Andrei Lingurar, Doru şi Adrian Rostaş, Giorgio Iorga, Ovidiu Ionuţ Popescu şi Adrian Dobren vin astăzi în sala de judecată pentru prelungirea mandatelor de arestare.

1000x100 resita 02

UPDATE

Tribunalul Caraş-Severin a admis propunerea formulată de DIICOT privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 11 aprilie 2015 până la data de 10 mai 2015 inclusiv.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. casanova says:

    Suuuuuuuuuupppppeeeerrrrrr.PUSCARIA SA VA MANANCE!!!!!!