Tânjesc de după gratii la viața de lux pe care au dus-o pe banii UCMR-ului!

Acuzaţi de procurorii DIICOT pentru devalizarea uzinei reşiţene, Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda vin tot mai des în faţa magistraţilor solicitând de fiecare dată să fie puşi în libertate.

Cei doi foşti manageri ai UCM Reşiţa au dus o viaţă ultraluxoasă după ce au pus pe butuci uzina care a dat de mâncare la mii de reşiţeni. În totală antiteză, Chebuţiu şi Preda sunt obligaţi să se mulţumească acum cu câţiva metri pătraţi, în spatele gratiilor. Plimbările cu maşini de zeci, poate sute de mii de euro sunt şi ele doar o amintire pentru cei doi, acum singurele drumuri pe care le fac fiind făcute în duba arestului, către instanţele de judecată! Săptămâna trecută, Tribunalul Caraş-Severin şi, mai apoi, Curtea de Apel Timişoara le-au prelungit, la propunerea formulată de Ministerul Public – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin, mandatele de arestare preventivă pentru încă 30 de zile, până la data de 28 aprilie inclusiv. Celor doi le-au fost respinse cererile privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar.

Chebuţiu şi Preda au revenit astăzi în sala de judecată cu o nouă cerere de înlocuire a măsurii preventive.

UPDATE  

Tribunalul Caraş-Severin a amânat judecarea cauzei pentru 14 aprilie deoarece dosarul de urmărire penală se află încă la Curtea de Apel Timişoara.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Nesimtirea nu are limita! Este tragic cum in Caras Severin,prin specularea unor terminologii,indivizi nefasti,mitarnici,condamnati penal,ajung inapoi in functii publice.Este cazul primarelui mitarnic din Prigor,mitarnic dovedit si condmanat ajuns inapoi edil.Mai grav acelasi individ nefast,Pavel Verindean,isi reancepe jocul “concesionarilor” dubioase.Am atentionat Agentia pentru Mediu Caras Severin, am anuntat presa.Pregatesc memorii catre curtile de judecata.Abuzul trebuie sa inceteze.