Doctorul Beg plăteşte trei avocați să-l scape de puşcărie!

explo 1000x200

Acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului după ce a accidentat mortal o fetiţă de şapte ani în centrul oraşului Oţelu Roşu, doctorul reşiţean Gheorghe Beg e dispus să plătească oricât pentru a scăpa de o condamnare cu executare.

Reprezentat în faţa organelor de cercetare penală şi a magistraţilor de drepturi şi libertăţi de avocaţii Puşcaş şi Onea, Gheorghe Beg nu e deloc liniştit, deşi apărătorii săi au convins instanţele că nu se impune luarea faţă de acesta a vreunei măsuri preventive severe. Doctorul e obligat să respecte doar interdicţiile impuse de controlul judiciar. Chiar şi aşa, pentru a fi sigur că scapă cu o pedeapsă cât mai mică, Gheorghe Beg şi-a mai angajat un avocat, pe Cosmin Bolosin.

CITEŞTE ŞI: Accidentul mortal provocat de doctorul Beg a fost mutat de pe trecerea de pietoni!

,,Nu mă îmbogățesc pe sufletul fetiței mele! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri!”

Gheorghe Beg: ,,Sunt într-o stare critică sufletească! Nu am cuvinte!”

Cei trei apărători aleşi de urologul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa sunt aşteptaţi astăzi, la Poliţia Oţelu Roşu. „Se vor audia mai mulţi martori referitor la starea de fapt, pentru a vedea dacă infracţiunile reţinute de Parchet se conturează sau nu. Sunt multe suspiciuni în acest dosar care trebuie elucidate. În primul rând, se va face o expertiză tehnică auto, se vor audia martori, atât din cei propuşi de Parchet, cât şi din cei propuşi de noi. Eu în continuare cred în nevinovăţia clientului meu, în sensul că nu a părăsit locul accidentului, plecarea lui fiind forţată de împrejurări, deoarece a fost violentat. Şi, mai mult decât atât, cred că un om integru şi de o probitate morală cum este acest doctor nu era în stare să lase pe cineva în mijlocul străzii”, a declarat avocatul Bolosin.

CITEŞTE ŞI: Justiţie strâmbă! Accidentul mortal provocat de doctorul Beg scandalizează!

 UPDATE. Medicul Beg a fost pus în libertate, după ce a spulberat un copil și a fugit de la locul accidentului!

Accidentul mortal provocat de doctorul Gheorghe Beg putea fi evitat!

banner 970 x 250

Comments

  1. avocatii de cs says:

    HAHAHA Toata crema carasului, mare valoare ce sa zic