UPDATE: Mascaţii au împânzit Clisura Dunării! Descinderi de amploare la contrabandişti!

explo 1000x200

Aproximativ 100 de poliţişti de frontieră i-au luat pe sus în această dimineaţă pe mai mulţi indivizi despre care au informaţii că se ocupă cu contrabanda cu ţigări.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, poliţişti de frontieră de pe raza judeţului Caraş-Severin, sprijiniţi de lucrători din cadrul ITPF Timişoara şi sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au executat 25 de percheziţii domiciliare pe raza a cinci localităţi cărăşene: Zlatiţa, Socol, Pârneaura, Câmpia şi Belobreşca.

„Se vor pune în executare 18 mandate de aducere pentru suspecţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă vor proceda la audierea persoanelor suspecte, urmând ca faţă de suspecți să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor”, a precizat pentru expressdebanat.ro Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Acţiunea a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Serviciului Român de Informaţii.

UPDATE, ora 17.30

Acțiunea care a avut loc în această dimineață în Clisura Dunării pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, nu a rămas fără rezultate. „Au fost realizate 25 percheziţii domiciliare la mai multe adrese din localităţile Zlatiţa, Socol, Pârneaura, Câmpia şi Belobreşca, la care au participat 100 poliţişti de frontieră, fiind puse în aplicare 18 mandate de aducere la audieri. În urma perchezitiilor, au fost descoperite şi ridicate ăn vederea continuării cercetărilor 7.500 de ţigarete diferite mărci, 61 litri de alcool, 10.140 lei, 2.260 euro, 8.540 dinari, 17 telefoane mobile, precum şi alte documente şi înscrisuri utile cauzei”, a precizat reprezentantul Poliţiei de Frontieră.

Comments

 1. madagascar says:

  Au foat informatii foarte proaste , aici se duc bani statului pe descinderi de rahat lumea i plecata dincolo de 1 an si ei il cauta acasa asa informatii sa tot primiti pisatilor

 2. manix says:

  Mari descinderi ati facut,la niste amarati care vand cateva pachete de tigari sa aiba cu ce sa traiasca,ba ati mai si confiscat banii oamenilor.De ce nu avem voie sa detinem bani acasa si chiar tigari.Unii mai si fumeaza.Daca nu sunt prinsi ca comit infractiuni de ce le luati banii oamenilor.De ce nu faceti ordine cu oamenii vostrii din vama pentru ca tigarile pe acolo vin,sau acolo nu aveti voie e tot ca inainte.Faceti/va ordine in vami si nu o sa mai fie contrabanda.In toate orasele din Romania se vand tigari netimbrate si nimeni nu ia masuri.

 3. Radivoj Milenovici says:

  La puscarie cu contrabandistiii , pe viata . =D

 4. Radivoj Milenovici says:

  🙂

 5. Radivoj Milenovici says:

  Halloo , halloo fortele speciale din zona , nu cumva ati dat si de infractorii care au defrisat masa lemnoasa din padurea Pojejena a lui (pokojni)Slavko Misin(furata de primarie prin decizia judecatorului comunisto-securist si spagar de la judecatoria Oravita) din Belobresca(omorat de pizXX proletaro-comuniste)care avea o valoare de peste 500.000,00 de Euro . Nu ati mirosit nimic bai dulailor ?