Doar în amicale e liniște la SCM Poli! Un alt jucător a plecat de la echipă

Iarna grea continuă pentru echipa de handbal SCM Poli Timișoara. Restanțele sunt mari și din lot a mai plecat un jucător, de data aceasta român. Altfel, în meciurile amicale, elevii lui Pero Milosevic au reușit un nou succes, de data aceasta peste graniță.

Anterior, de la Poli au plecat Antonio Pribanic  și Milos Dragas, primul în străinătate, al doilea, al Potaissa Turda. Acum, portarul Ludovic Varo a plecat de la Timișoara la CSM București. Despărțirea de alb-violeți a fost de comun acord. ”Despărțirea a fost amiabilă”, spune managerul Dan Dumitru. De altfel, în acest sezon, Pero Milosevic i-a folosit mai mult pe portarii Mohsen Babasafari și Cristian Tcaciuc. În prezent, doar Flavius Cîmpan are memoriu, pentru a-și obține banii, nu și pentru a deveni liber de contract. Până acum, abia s-a închis luna septembrie la jucători și staff, iar managementul secțiilor din SCM are și mai mult de trei luni de neplată!

Altfel, partea sportivă e singură care mai dă echipei motive de optimism. După ”dubla” amicală cu Reșița, Poli s-a mai impus într-un amical în Serbia. Timișorenii au câștigat miercuri cu 36-32 jocul cu Proleter Zrenjanin. Pentru Poli, au înscris: Marjanovic cu 9 goluri, Milosevic 5, Șomlea 5, Păiuș 4, Baican 4, Cîmpan 3, Năstăsie 3, Irimescu 2, Trif 1. Sâmbătă, echipa lui Pero Milosevic va juca alt amical, în Serbia, cu Dinamo Pancevo.