Întâlnire regională PLUS – Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara. Ce subiecte au fost abordate?

Birourile filialelor județene PLUS din zona de vest (Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara), alături de coordonatorii regionali s-au reunit într-un cadru informal zilele trecute la Lugoj.

În cadrul întâlnirii, care a avut loc în 14 ianuarie, s-a prezentat activitatea și organizarea din cadrul fiecărei filiale, implicarea membrilor și proiectele pe care doresc să le dezvolte.

S-a discutat despre alegerile locale ce vor avea loc în acest an, candidaturile membrilor PLUS în diferite UAT-uri, comune, orașe sau municipii, pentru funcția de primar, pentru cea de consilier local sau județean, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Generația PLUS – membrii sub 30 de ani – au avut şi ei reprezentanți la discuție, iar un subiect important a fost accentul pe importanța dezvoltării filialelor Generația PLUS din fiecare zonă, pentru a crea o cultură a implicării în politică a tinerilor.

Obiectivele PLUS, ale filialelor PLUS Arad, PLUS Timiș, PLUS Caraș-Severin și PLUS Hunedoara sunt obținerea unui scor cât mai bun la alegerile locale, oferirea de politici publice locale, care, prin funcțiile câștigate de membrii PLUS (primari, consilieri locali, județeni), să poate fi implementate.

Membrii PLUS susțin că schimbarea pe care și-o doresc este posibilă doar prin reprezentanți onești, cinstiți și competenți, oameni gospodari, persoane pe care PLUS le susține pentru funcțiile publice locale, la alegerile ce vor avea loc anul acesta.