Schimbare de generații în PSD?! „Stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Trădări, traseism și compromisuri sunt cuvintele de ordine ale campaniei electorale din Timiș! Social-democrații își acuză foștii colegi de trădarea principiilor și spun că liberalii anti-PSD uită de sloganuri când este în joc Consiliul Județean.

Social-democrații din Timiș atacă PNL pentru lipsa de consecvență! După ce au defilat cu sloganuri pro-meritocrație și anti-PSD, liberalii au pornit înregimentarea în partid a unor primari care au câștigat mandatul din partea PSD. Supărați de faptul că le pleacă unii colegi de partid către pășuni mai galbene, pesediștii aruncă peste ei cuvinte grele și îi numesc balast politic și trădători. „Politica de racolări dusă de PNL în județ este dovada vie că disperarea de a capitaliza voturi e mare, la fel de mare ca panica legată de viteza cu care coboară galben-albaștrii în sondaje. Compromisul politic făcut sub stresul pierderii puterii este o pată imensă pe obrazul șefilor liberali care au defilat ani de zile atât cu sloganul că promovează meritocrația, cât și cu cel în care se poziționează pe viață și pe moarte anti-PSD. Ori fix acum arată că au mințit lumea cu nerușinare, după ce apar concret dovezi că înregimentează cu arme și bagaje primari alb-roșii care dezertează. Iar echipa de șoc a celor doi Alini – Nica și Popoviciu – pune presiune pe primari PSD din tot județul. Protejați de binecuvântarea lui Nicolae Robu, cei doi negociatori adună tot balastul politic care poate să le întărească obținerea de voturi pentru Consiliul Județean Timiș. Un câștig obținut cu orice preț, în pofida încălcării unor principii clamate în ultimii patru ani de zile. Dar e cunoscut faptul că hoțul strigă hoții, nu-i așa, dragi «dușmani» liberali?”, acuză social-democrații.

PSD Timiș spune că nu mai acceptă compromisuri politice și declară că va întoarce din drum traseiștii care îi vor bate la ușă. Social-democrații își doresc să facă altfel politică și anunță că aripa tânără nu va urma principiile persoanelor cu istorie în partid. „Declarăm cu tărie că indiferent de consecințe, indiferent că vom pierde voturi, indiferent că vom pierde procente electorale, nu vom mai accepta compromisuri. Nu vom mai accepta traseiști, nu vom mai tolera candidați care să schimbe culorile și sigla după cum bate vântul guvernării. Suntem o echipă de oameni tineri, punem preț pe cuvânt, respectăm maturitatea celor care au istorie în partid, dar e timpul să facem lucrurile după alte principii și să dovedim că politica de astăzi se face diferit. Schimbarea începe cu noi și prima regulă după care ne ghidăm este că nu negociem cu trădătorii. Pentru că oricine trădează azi, va trăda și mâine. Așa că stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”, se încheie comunicatul PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/