Deziderat de politician: O Românie fără hoție!

În ultimii ani s-a vorbit mult despre corupție. S-au analizat sensul, efectele și întreaga paradigmă de putere rezultată în urma uzitării practice a acestui cuvânt. Vă întrebați dacă toate acestea au avut vreun efect în societate? Desigur… S-a născut o nouă generație de politicieni, de oameni care au înțeles de la început că rolul lor este să ofere și nu să primească, punând la bătaie competențe, experiență, timp.

Kinga Târlea este unul dintre acești tineri entuziaști, care a ales să se implice civic odată cu evenimentele din 2017, generate de Ordonanța 13. O voce puternică a mișcării Rezistența, Kinga nu s-a dat o clipă la o parte în toți acești ani. A făcut din lupta pentru justiție un scop personal și a urmat pașii firești ai unui om care vrea să contribuie la schimbare: implicare civică, voluntariat, apartenență și dezvoltare politică, asumare.

Aflată astăzi în postura de candidat pentru Camera Deputaților din partea Alianței USR PLUS, omul Kinga Târlea, 39 de ani, privește cu încredere spre viitor. Are alături colegi la fel de determinați să contribuie la reformarea sistemului politic, buni profesioniști, cetățeni implicați în viața comunității cu mult înainte de apartenența politică.

„Implicarea este cheia în toate”, spune Kinga, cu gândul la acești ani în care a înțeles cât de important este să iei atitudine atunci când lucrurile merg într-o direcția greșită. Privind în trecut, la anii petrecuți în diaspora, dar și spre viitor, la viața ce se așterne în fața fetiței ei, Kinga Târlea promite să fie unul dintre politicienii care vor scrie cea mai importantă filă a istoriei recente: o Românie fără hoție.

Acesta este angajamentul Alianței USR PLUS pentru viitorul acestei țări minunate. Acesta este și obiectivul omului Kinga Târlea, candidat la Camera Deputaților pentru județul Timiș. În 6 decembrie, implică-te și alege schimbarea. Votează Alianța USR PLUS!

(E)