Cristian Moș, întrebat dacă liberalii i-au spus că nu îl vor vicepreședinte la CJT: „Zvonuri am auzit”

Alianța USR PLUS Timiș cere liberalilor din județ să participe la finalizarea negocierilor pentru formarea de majorități atât la nivelul Consiliului Județean Timiș, cât și la Consiliul Local Timișoara. Mesajul vine după ce USR-iștii au obținut cel mai mare scor, dintre partidele participante în alegeri, în județul Timiș. 

„Eu sper să fie un viitor imediat în care vom parafa această majoritate la CJ cu Cristian Moș vicepreședinte și un vicepreședinte din partea PNL, cu al doilea viceprimar la Primăria Timișoara din partea PNL. Chiar îmi doresc să se întâmple săptămâna aceasta acest lucru.”, a declarat deputatul Cătălin Drulă.

La rândul său, copreședintele USR PLUS Timiș, Cristian Moș, spune că aceste înțelegeri ar trebui încheiate înainte de Crăciun. „Pentru noi este important să facem acea majoritate înainte de învestirea noului Guvern. Pentru că alegerile locale au avut loc cu mult timp înainte de alegerile parlamentare. Pentru noi, pentru USR PLUS, este important să reprezentăm acum oamenii.”, a spus Moș.

leader board 728 x 90 px

Întrebat dacă liberalii i-ar fi spus că nu îl vor în funcția de vicepreședinte la CJT, Moș a răspuns: „nu mi-au spus niciodată acest lucru. Zvonuri am auzit.”

„Zvonuri umblă de toate felurile, dar Cristian Moș este alegerea noastră clară pentru această poziție și nu există niciun motiv să nu fie vicepreședintele consiliului județean.”, a completat și Drulă.