Dealerul de droguri „Mâțu”, pus de urgență în libertate! Amenințase cu moartea un coinculpat!

Arestat preventiv de magistratul de drepturi și libertăți al Tribunalului Caraș-Severin pentru că a încălcat controlul judiciar într-un dosar în care e acuzat că a condus un grup infracțional organizat ce se ocupa cu traficul de droguri de risc și de mare risc, reșițeanul Mihai Anca a scăpat astăzi de cătușe! 

Curtea de Apel Timișoara a admis contestația traficantului de droguri despre care martorii audiați de DIICOT au spus că „a umplut Reșița de droguri de toate felurile” și a desfiinţat hotărârea Tribunalului. Rejudecând, magistrații timișoreni au respins propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT Caraş-Severin. Au dispus în schimb luarea celei mai ușoare măsuri preventive faţă de inculpat, adică cea a controlului judiciar, pe o durată de 60 zile. S-a dispus astfel punerea în libertate de îndată a inculpatului Anca.

Acesta fusese arestat preventiv pentru că, în timp ce se afla sub control judiciar, a luat legătura cu cel puțin un coinculpat. Lucru total interzis! Mai mult, l-a amenințat, ceea ce ar putea influența declarațiile respectivului în timpul procesului.

CITEȘTE ȘI:

Inculpat pentru trafic de droguri: „Pentru DIICOT, tot respectul! Altfel se ajungea mult mai rău!”

dacus 05 iulie 2024

„A umplut Reșița de droguri de toate felurile!” Aprovizionare de trei ori pe săptămână cu cannabis, „speed”, ecstasy și cocaină!

NEWS ALERT. Percheziții la traficanții de droguri din Reșița și Timișoara! [UPDATE]

Fiul directorului Isac, amenințat cu moartea de dealerul său de droguri! „Te tranșez! Te las fără mâini și fără picioare!”

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/